AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 29 maja 2006, 22:15

No masz racje Goofii - sytuacja z Bługarem i Urugwajczykiem była znacznie lepsze. Forma ale i gra całego zespołu zaprocentowała. Zgodze się z Tobą że to tez trzeba wziąśc pod uwage.

Mido ? w połowie sezonu byłe w stanie się założyć że on zostanie na White Hart Lane i że to tylko Roma może wykorzystać i zarobić. W sumie to do tej pory nie wiem czemu Jol tak łatwo [?] z niego zrezydnował. Pełnił w tym sezonie taka funkcje jak Drogba w Chelsea czyli czołgu - ale ten atak mały i duży [Mido-Keane] funkcjonował naprawde fajnie. Nawet spowodowało posadzenie na ławke takiego gracza jak Defoe. Do nie dawna najlepszego piłkarza Kogutów. Zreszta atak Mido Defoe tez kąsał. Rasiak sie nie sprawdził w tych zadaniach Mido. Ale jeśli przez 70% sezonu Tottenham grał jak grał to dziwna decyzja Martina Jola odnośnie Mido. Chyba że to Roma postawiła takie warunki że Berbatov w tym momencie był lepsza opcją :roll: Za Bługara Tottenham zapłaci chyba 12 milionów eruo. A może Spelletti widzi dla niego miejsce w Romie ? :] Bo jak dla mnie to on może jeszcze cos pokazać. Premiership wymagała odniego walki o z tym sobie radził nie pekał. Przy 4-2-3-1 preferowanym przez Luciano Spellettiego też by znalazł miejsce. Zwłaszcza jak by odszedł Nonda. Miał by szanse Egipcjanin powalczyć.

Dzieciol wariant z Mido w serie B to fantastyka jak sam napisałeś :wink:

Goofii jesli były infiormacje łaczące Felipe z Roma to przez osobe trenera. :wink: Młody wygląda krucho ale to ciekawy gracz. Nie wiem co Milan w nim takiego max widzi że od dwóch lat kontroluje jego sytuacja. Ale w Udinese zawsze mieli nosa do młodych zdolnych. Ostatnio chyba zakupili młodego Chilijczyka w napad :) Nowy Ivan Zamorano w Serie A :wink:

Wróć do „Włochy”