AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3409

AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 30 sie 2026, 16:08

mete pisze:
30 sie 2026, 15:55
To już wiemy dlaczego dostaje intonacje od Cardinale choć akurat z tym był spóźniony.

Tu dla przykładu news z przed tygodnia
Widzę, że Ci nie przeszło to się wziąłeś za gościa co ma możliwość coś napisać jak dostanie info 😉 Akurat pierwszy post jest zlepkiem informacji od ludzi którzy znają sytuację w Nothingam. Czyli napisał to samo co ja wkleiłem wcześniej od innego gościa.

Pierwsze info dlaczego ten młody akurat wypuściło ThAthletic a wiesz skad? Kto z zarządu Milanu jest/był analitykiem TheAthletic?😏

A jeśli chodzi o drugi post to jest tam napisane, że Milan "will only pay for quality" , więc wszystko się zgadza. Całość zdania sugeruje, że nie będzie transferów definitywnych jeśli nie będą pewni że coś wniesie(czyli takie Esrupiniany itd)
Gość przyszedł na wypożyczenie, płatne jakieś drobne ale widocznie inaczej się nie dało. Gorzej jakby go kupili na tym etapie. Po resztę rozjaśnienia co mieli na myśli tym dealem odsyłam do dziennikarza TheAthletic.

Chłopak streamuje jako kibic Milanu a nie jako rzecznik Cardinale, nie szukaj sobie wrogów na siłę. To że dostanie od czasu do czasu jakiś exclusive nie znaczy że ma prać kibicom mózgi narracją jaką chce Cardinale.

Wróć do „Włochy”