Zaza piszesz tak jakbym twierdził, że Juve nie jest winne. Degradacja będzie i jestem pewien, że na to zasłużyli. Nie mam zamiaru ich bronić bo wierze, że da to im do myślenia i powstanie nowy Juventus. Nie wiem ile lat to będzie trwało, ale poczekam bo jestem cierpliwy. Na EPO nie było wystarczających dowodów, a tutaj jest i to bardzo dużo.
Jeśli chodzi o czekanie to masz racje, nie mamy innego wyboru bo i tak nic nie zmienimy. Wszystko zależy od sądu i prokuratury, ale jestem praktycznie pewien, że niżej niż do Serie B nie spadną. Degradacja do niższej klasy rozgrywek tak wielkiego klubu jak Juventus jest karą najcięższą, tym bardziej, że nigdy nie spadli dlatego nie wiem co masz na myśli twierdząc, że 'tylko mocne wyroki przywróca tej piękne lidze blask'. Juventusu jako nazwy czy piłkarzy nie wolno się czepiać tylko zarządu, który się zmienia. Oczernili histoię klubu robiąc z nich mafię dltego Bianconeri powinni się odrodzić na nowo. Ludzie muszą zapomnieć o nich na jakiś czas. Plamy nie spirą, ale będzie się inaczej na nich patrzeć jako, że 'odsiedzą' wyrok, takie jest moje zdanie