Fofanie się wysypał Lyon bo tam były jaja z innym Fofaną i koniec końców transferu nie było czasu dokończyć. Bondo teraz to może sobie w Turcji klubu szukać,bo innej opcji nie ma. To samo Fofana,ta dwójka ma nie być przywrócona, podobno
Generalnie tak:
#przyszlo 3 graczy, którzy podniosą poziom sportowy,transfery pod Amorima i dobre
#przyszedł młody z Francji z łatką utalentowanego stopera, się zobaczy
#przyszedł kozioł ofiarny odejścia Leao, na pozycję gdzie gra RLC. Myślę że jak będzie biegał w pressingu jak Saelemakers to już będzie podstawa do wygryzienia Anglika, aż tak słabo mamy tą pozycję obstawioną.
#transfery z klubu to klapa. Nic dodać nic ująć. Aż żałosne się nad tym pochylać. Więcej pieniędzy zarobił zwolniony Furlani w to okienko (z bonusów za Tonalego i Reijndersa i wykupów, które się teraz wliczyly) niż nasz zarząd, ktokolwiek tam się tym teraz zajmuje.
# brak stopera to kpina
#sytuacja z Tomorim jest nieelegancka delikatnie rzecz ujmując.
# jesteśmy na 3 pozycjach jedną kontuzję od grania primaverą. No ale sami jak mówili tak chcieli, więc w sumie biorą na klatę.
Coś pominąłem? Pisałem że dam 5 na 10 jak nikt nie przyjdzie,ale za Tomoriego 4/10.
Decyzja o jego przywróceniu jest w tej sytuacji jedyną słuszną,no ale robi się to profesjonalnie a nie że wyskakuje z tym Di Marzio minutę po zamknięciu okienka. Nawet jeśli rozmawiał z Amorimem wcześniej, że nie odejdzie (stąd 3 dni temu ploty o przywróceniu) to powinni to puścić do prasy, że jest taka szansa,bo teraz wyszli na idiotów.