Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 1729

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 622

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 21:41

Buksa to zawsze był przeciętny kloc, nie ma i nie było nic ciekawego w tym piłkarzu.

Adrian Benedyczak i Mateusz Żukowski muszą dostać szansę. Oprócz tego Karol Czubak, Marcel Reguła, Michał Gurgul, Wiktor Nowak, Bartosz Mazurek, Oskar Kubiak.

Buksa, Piątek, Wszołek, Świderski, Piotrowski, Kapustka, Kędziora, bezpowrotny aut.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1364

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 21:43

Tennessee pisze:
wczoraj, 21:41
Buksa, Piątek, Wszołek, Świderski, Piotrowski, Kapustka, Kędziora, bezpowrotny aut.
Zapomniałeś o Drągowskim.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 21:46

Tak oczywiście on również aut. Jeszcze bym napisał, że Zieliński również, ale zaraz po mnie przejadą fanatycy calcio.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8774
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 21:47

Tennessee pisze:
wczoraj, 21:46
Tak oczywiście on również aut. Jeszcze bym napisał, że Zieliński również, ale zaraz po mnie przejadą fanatycy calcio.
:rozga: :rozga: :rozga:

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1019

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 22:06

Tennessee pisze:
wczoraj, 21:46
A co ci Zieliński przeszkadza?
Tu najpierw trzeba sensownie obronę zestawić czy postawić na właściwego bramkarza (Skorupski bardzo przeciętnie zaczął sezon).

Co do Piotrowskiego z Udinese -i tak będzie niedostępny więc nie ma co o nim pisać.

Zgadzam się co do Benedyczaka.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2026, 22:08 przez PietroBosman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 22:07

Zieliński u nas nie powtórzy 15% tego co w barwach Nerazzurri. To strata czasu, jeśli mamy układać drużynę z myślą o turnieju euro na wyspach brytyjskich, to eliminacje już mają być odpowiedzią jak to ma wyglądać. Zieliński już w tym nie pomoże, zagra jeden dobry mecz, a reszta na chodzonego. Do dupy z takim liderem.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 22:10

Tennessee pisze:
wczoraj, 22:07
Zieliński u nas nie powtórzy 15% tego co w barwach Nerazzurri. To strata czasu, jeśli mamy układać drużynę z myślą o turnieju euro na wyspach brytyjskich, to eliminacje już mają być odpowiedzią jak to ma wyglądać. Zieliński już w tym nie pomoże, zagra jeden dobry mecz, a reszta na chodzonego. Do dupy z takim liderem.
W teorii ok...ale w praktyce wierzysz, że selekcjoner Urban to zrobi?
Ja mam nadzieję, że Grosickiego nie powoła.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 22:11

Niech sobie gra w klubie ile zdrowia starczy, z kadrą powinien skończyć.

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 22:16

Zieliński od jakiegoś czasu to chyba najlepszy gracz polskiej reprezentacji, ludzie go już krytykują z przyzwyczajenia.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 22:18

Bernabeu2 pisze:
wczoraj, 22:16
Zieliński od jakiegoś czasu to chyba najlepszy gracz polskiej reprezentacji, ludzie go już krytykują z przyzwyczajenia.
A tam gadasz. Jak tylko Moder dojdzie do zdrowia i formy to hohoho! Zobaczymy jaka różnica!Zapomnisz o jakimś Zielińskim z włoskiego buta.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1364

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » wczoraj, 22:19

PietroBosman pisze:
wczoraj, 22:10
Na pewno nie powoła, bo Grosik pożegnał się z kadrą po przegranym barażu ze Szwecją.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 22:24

dias pisze:
wczoraj, 22:19
PietroBosman pisze:
wczoraj, 22:10
Na pewno nie powoła, bo Grosik pożegnał się z kadrą po przegranym barażu ze Szwecją.
Oby.
Tennessee pisze:
wczoraj, 22:11
Benedyczak i Mateusz Żukowski muszą dostać szansę. Oprócz tego Karol Czubak, Marcel Reguła, Michał Gurgul, Wiktor Nowak, Bartosz Mazurek, Oskar Kubiak.
Kurcze,Urban jakoś zawsze kojarzył mi się z odważnym stawianiem na młodych. A tego nie widzimy.Tych co wymieniłeś -trudno nawet polemizować.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 22:27

Bernabeu2 pisze:
wczoraj, 22:16
Gówno prawda, gość ma na tyle dobrą technikę, że zwyczajnie wyróżnia się na tle reszty, tym wygrywa (zwłaszcza u obserwatorów januszy), a zwłaszcza na tyle rywala który pozwala na więcej. Reszta jest na poziomie mizernym, zakręci kółeczka i jest ohh ahh ale piękny piłkarz, a zdecydowana większość jego działań na boisku nie wnosi tak dużo jak się niektórym wydaje, do tego często znika w meczu i przechodzi gdzieś obok. My potrzebujemy drużyny, a nie Piotrusia pana w środku pola, już wolę dwóch solidnych wyrobników.
Widzę jednak, że głaskania Piotrusia nie ma końca.

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 420

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 22:45

Tennessee pisze:
wczoraj, 22:27
Gówno prawda, gość ma na tyle dobrą technikę, że zwyczajnie wyróżnia się na tle reszty, tym wygrywa (zwłaszcza u obserwatorów januszy), a zwłaszcza na tyle rywala który pozwala na więcej. Reszta jest na poziomie mizernym, zakręci kółeczka i jest ohh ahh ale piękny piłkarz, a zdecydowana większość jego działań na boisku nie wnosi tak dużo jak się niektórym wydaje, do tego często znika w meczu i przechodzi gdzieś obok. My potrzebujemy drużyny, a nie Piotrusia pana w środku pola, już wolę dwóch solidnych wyrobników.
Widzę jednak, że głaskania Piotrusia nie ma końca.
Zieliński co najmniej od ~Euro gra bardzo dobrze w reprezentacji, zaczął nawet dawać bardzo dobre cyferki, czego w kadrze mu okrutnie brakowało w pewnym momencie (5G+4A za ostatnich 14 meczów z tego co widzę).

W przeciągu ostatniego roku gość strzelił trzy zwycięskie bramki w kadrze i może nie jest wielkim powodem do dumy strzelanie Nowej Zelandii, Malcie i Albanii, to bez niego byłoby chyba jednak dużo gorzej. Ja to jestem letnim kibicem reprezentacji, ale z tego co kojarzę to były zasadniczo mecze, gdzie graliśmy słabo i Zieliński nam ratował ładnymi bramkami dupę.

To po prostu dobry chłopiec do bicia, więc wystarczy rzucić 'Zieliński out' i ktoś tam zaklaszcze.

ps

Odpaliłem HL na YT i z Maltą trochę farfocel jednak, z Nową Zelandią i Albanią kozak strzały.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 23:06

Za późno panie kolego, za późno. Piotruś miał swój czas i okazał się pozorantem.

Uwolnijmy się w końcu od tego pozoranta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”