Opisz poprzednika

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 31 maja 2006, 20:42

Milczek pisze:
Tomachos pisze:ATI

spoko loko luz i spontan...
No to sie wysiliłeś :shock: za kare Cie nie opisze :twisted:

ATI- z tego co zauważyłem fanatyczny kibic Rooney'a (pewnie tak samo jak Manchesteru). Poprostu jest dla niego chodzącym ideałem, piłkarzem kompletnyl. Jednak spróbuje go sprowadzić na ziemie w tej kwestii. Teraz coś odnośnie poprawnej polszczyzny... Chłopak ma troche problemów z poprawnym składaniem zdań, ale za to na jego korzyść przemawia ortografia. To na tyle Pozdrawiam :wink:

Teraz mnie nie opisujcie już :wink: . Jestem wielkim fanem United, to prawda. Jestem wielkim fanem Rooney'a - to prawda. Uważam go za piłkarze kompletnego - prawda. Ale nie, żeby był dla mnie chodzącym ideałem. :twisted:
A co do problemów z poprawnym składaniem zdań. :wink: Raz się troszke pomyliłem bo pisałem z pośpiechu i powtórzyłem się w jednej kwestii dwa razy, a tu już tak mnie posądzasz :wink: . Jak chcesz mogę to poprawić, ale z racji, że Loczek to wytknął w swoim poście nie chciałem tego modyfikować, a żeby nie sprowokać jakiś kłótni (to było moją specjalnościa niegdyś :P ). Pozatym starałem się przerobić info ze stronki, a lepiej samodzielnie to robić niż na żywca kopiować :wink: .

Pozdro

Na a teraz Milczek :). Chyba fan Bayernu Monachium ;). Udziela się w tematach o angielskiej piłce. Kiedyś bardzo kłuciłem się z fanami Bayernu, ale teraz może będzie lepiej. PEACE

Pozdrawiam Kame :)
Ostatnio zmieniony 31 maja 2006, 21:04 przez ATI, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Gry Forumowe”