O futbolu na luzie... - Strona 7008

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6344
Kibicuję: 4rsenal

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 16:52

🦠 💉 DZIEJE SIĘ - Granit Xhaka przyznał się, że w trakcie pandemii w 2022 roku SFAŁSZOWAŁ zaświadczenie o szczepieniu i teraz ma na głowie PROKURATURĘ!
🗣️ "Jeśli chodzi o szczepionkę, byłem wówczas bardzo niepewny i miałem poważne obawy. Czułem głęboką nieufność do szczepionki i dręczyły mnie lęk i niepewność [...]
Dziś wyraźnie widzę, że ta droga była błędna. To był błąd. Przepraszam. Biorę na siebie odpowiedzialność za tę decyzję, zbadam sprawę i będę w pełni współpracował z odpowiednimi władzami."
Prokuratura w Lucernie wszczęła POSTĘPOWANIE przeciwko 33-latkowi i lekarzowi, który wystawił fałszywe zaświadczenie... 😳
W najgorszym wypadku, pomocnikowi grozi nawet 5 LAT WIĘZIENIA!
Partey pójdzie siedzieć za gwałt, Xhaka za fałszerstwo, te metody treningowe Artety są co raz dziwniejsze :P

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2419

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » wczoraj, 18:01

sickstick pisze:
wczoraj, 15:13
Widziałem w tym sezonie oba mecze Górnik-Fenerbhace. Przed momentem obejrzałem ten powyższy skrót Trabzon-Galata. Szczerze? Poziom tej ligi jest tragiczny, obrońcy zostawiają tyle miejsca jakby to był mecz z lat 80.

BTW dość dużą porcje meczów obejrzałem w ostatnie 2 tyg (chyba za 20 spotkań w różnych ligach, dawno nie miałem takiego tempa) i zdecydowanie najlepszą piłkę nożną widziałem w meczu Villareal-Betis. Tempo gry niczym w mitycznej Premier League (oba kluby non stop do przodu), wyszkolenie techniczne piłkarzy i rozwiązania taktyczne obu zespołów na najwyższym poziomie. Jak ktoś lubi oglądać retransmisje to polecam, kawał dobrego futbolu z obu stron jaki zdarza się bardzo rzadko.
urlop tacierzynski wjechal ze tak sie przykleiles do tv? :P

betis i villarreal to ogolnie poza scisla czolowka chyba najfajniejsze do ogladania druzyny w tej marniejacej ostatnimi laty lidze

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”