MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 02 cze 2006, 23:19

NO to kamień z serducha, bo myślałem, że tylko ja oburzam się faqtem nieobecności Huntelaara w reprezentacji Oranje na Mundial :wink: ..i naprawdę trudno jest mi zrozumieć dlaczego właśnie tak van Basten postąpił..powód o braku doświadczenia jest tak samo śmiechowy i zmuszający do wzięcia głębszego oddechu na zapas, jak wyraz 'premier' przy nazwisku Lepper..no cóż..to Basten jest trenerem i on swoją skórą ręczy za swoje decyzje, jakkolwiek by one nie wyglądały..chyba ugiął się tej nowej modzie na robienie rewolucyjnych zmian personalnych, racjonalnie myśląc, wołających o pomstę do nieba :lol: ale z drugiej strony wierze, że wiedział co robił wybierając skład, bo co mi innego pozostało..to on zna zespół i możliwości piłkarzy najlepiej..ja się teraz martwię o formę Van der Mana, który chyba ostatnio nie miał zbyt wielu okazji do pokopania piłki..boje sie stwierdzeń, że to on równiez może świadczyć o potencjale ofensywnym Holandii..ale jest on tak samo nieobliczalny na boisku, jak Fiat 126p na drodze, więc pozostaje tylko wierzyć, że jeszcze nas wszytkich mile zaskoczy..
Pozdrawiam..
BTW: Widzę nadal wiele wątpliwości, ale mam nadzieje, że rozwieją się one wraz z pierwszym gwizdkiem arbitra.. :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”