Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 07 cze 2006, 11:04

No właśnie taka różnica jest, że ja też śmieję się z niego praktycznie zawsze kiedy on komentuje (i nie tylko wtedy :lol: ), ale nie uważam go za najgorszą opcję. Jest wielu takich komentatorów, którzy nie mylą się tak często a może przede wszystkim nie w taki sposób, ale komentarz w ich wykonaniu nie przypomina komentarza kibica a ja taki jednak preferowałbym. Duet Borek & Kołtoń uważam za najlepszy i to zdecydowanie, ale to nie znaczy zaraz, że Szpaq jest beznadziejny. Kiedy oglądam mecz w domu to oczywiście słyszę pomyłki. Kiedy oglądam w pubie a często tak jest to już nie za bardzo, ale i tak kiedy wrócę do domu i zajrzę na pewne forum o Barcelonie (nie to na które zajrzałeś kiedyś :lol: :wink: ) to tam zawsze przytaczane są jego wpadki na bierząco i dopiero się z nich śmieję.

A zresztą wszystko już sobie wyjaśniliśmy chyba stwierdzeniem, że to kwestia gustu. Mi tam wpadki nie przeszkadzają. Głos można wyłączyć albo ewentualnie oglądać na innym kanale jeżeli ma się taką możliwość. Ja tam wszystko co mogę oglądam na Polsacie Sport i teraz podobnie będzie z Mundialem. Nie dlatego, że nie lubię Szpaka tylko dlatego, że w moim mniemaniu ekipa polsatowska wykonuje swoją robotę odnośnie piłki nożnej w TV dużo bardziej profesjonalnie aniżeli TVP.

EOT

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”