lubiani nielubiani

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: dzieciol » 07 cze 2006, 18:15

Ebi pisze: Zdaję się, że właśnioe Ty nie widziałeś stadionu Lazio bo tam cała trybuna pozdrawia go w znany, faszystowski sposób.
ostatnio mowiles ze caly stadion... :roll: daj fotke

Ebi pisze:Przerwanie ćwerćfinału w LM, bo cała trybunka sobie race?
cala trybuna?! :roll: o w morde...kolo 10 tys rac na San Siro...
Ebi pisze:ciekawe był to jego powrót po rocznej dyskwalifikacji za udział w ... czarnym totku
no i co z tego?! wygrali MS on zostal krolem..historia pamieta to dobrze...nie widze nic w tym zlego..udowodnil swoja wartosc na mundialu...
Ebi pisze:Nie wspomniałem jeszcze o czarnym totku, który towarzyszy lidze włoskiej od lat.
o ile dobrze pamietam chodzilo tutaj o kibicow... wiec co ma piernik do wiatraka?!

Ebi pisze:A zadyma na Heysel?
a zobacz ile osob w Polsce zginelo na stadionach i poza nimi?! nie szukac daleko...Anglicy...Holedrzy i Niemcy tez ponoc czesto robia ustawki...ostatni incydent Jagielonia...ktorej kibice bili sie miedzy soba.. :lol: kompletna glupota... przykladow jest mnostwo...ale ja stoje przy swoim..dalej nie wiesz co to Calcio... mowisz ze trafiles na kolejnego fanatyka... i masz racje!!!:) calcio to religia... nie wszyscy naleza do tej wspolnoty i nie wszyscy akceptuja lige Wloska...kazdy ma swoje zdanie i nie masz sie co unosic:) Tylko juz sam widzisz...ze ja Wlochem nie jestem ..potrafi byc w jakiejs tam czesci fanatyczny, i bronie tego co moje..teraz pomysl ze sa 100 razy lepsi w tym niz ja....wiec jak tu nie mowic o Wielkosci CALCIO i ich kibicow?!

szanuje Twoje zdanie:)
Pozdrawiam:)

Wróć do „Wracając Do Meritum”