Teraz jeszcze będą mi wmawiać rzeczy, których nie napisałem. Powiedz gdzie ja napisałem, że wiem/nie wiem jaką średnia ma Milan? A teraz najlepsze. Czyli szczęki Wam opadają, bo ja mam rację.*_Zaza_* pisze:Widze że chłopaki bronią Calcio ale chyba nie trzeba już jego pierwszy post w tym temacie zakończył by "rozmowe"
Tak się składa że Juventus ma chyba najsłabsza frekwencje z tych czołowych klubów. A Mlan najwiekszą. Widzisz nawet tego nie wiedziałeś... Proponuje ogladać nie tylko mecz LMEbi pisze:cała liga włoska poza Interem czyli Juventus, Milan itp.(nudne, padaczne kopanie przy pustych trubunach)ale np. w Florencji czy Livorni a nawet Palermo
Nudne padaczne kopanie ? a poszukać dziecko kto strzelił najwiecej bramek w europie z tych mocnych lig.
Życze powodzenie - i prosze Cie zanim zacznies pisac pomyśl. Albo zmien nick bo wstyd EbiemuJuż była kacje na forum - Nie wiesz ? nie pisz !
I jak by to powiedział mój przyjaciel Bundesliga to nie liga
ZAdyma na HGEysel była rewanżem. Rok wcześniej, w 1984 roku w PUIEFA grały dwa włoskie i dwa angielskie kluby. Wówczas we Włoszech zaszlachotwano dweóch kibiców Anglii. I co? Powiedzcie wresxcie, że Wam głupio. Heysel było rewanżem. Angole leją się, żeby się polac i poobijać, ale nie zabić! Włosi to juz innaa półka. A co Zazy to uśmiałem się do rpzuku, bo przecież głupota jest zarzucać coś czego nie napisałem lub wyzywanie bez argumentów. Po prosyu boli WAs, że liga włoska jest jaka jest. Lepiej siedzieć cicho i poczekać az temat umrze niż wdawać się w dysukusję i jeszcze bardziej się poniżyć. Za szczyt wszystkiego uznam już to, że potoczen stwirdzenia typu cała trybuna rzucała race jest wyolbrzymiana. Szczyt wszystkiego i porażka. Pozdro "znawcy futbolu"