Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 07 cze 2006, 20:27
Abramovic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 20:31
pewnie dlatego masz takiego a nie innego nickaAbramovic pisze:I żeby mi ktoś nie wyskoczył od jak dawna Chelsea, to od razu mówie, że od 1997.
to klub jako taki lubisz, ale np. Lupoliego już nie ?gringo7 pisze:Lubie:
-większość angielskich klubów: Arsenal, ManU, Tottenham ... oprucz Chelsea
-parę hiszpańskich: Braca, Sevilla
-Werder, Wolfsburg, Bayer
-Celtic
-Henry, cała Legia, Eto'o, C. Ronaldo, S. Gerrard, Fabregas, Hleb
Nienawidze:
-Włochów
-Ligi włoskiej
-Reprezentacji Włoch
-Każdego włoskiego piłkarza
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 07 cze 2006, 20:38
Jakiś nick trzeba było wykombinować, poprzez taki chciałem się utożsamić z tym klubem.fieldy pisze:pewnie dlatego masz takiego a nie innego nickaAbramovic pisze:I żeby mi ktoś nie wyskoczył od jak dawna Chelsea, to od razu mówie, że od 1997.![]()
Abramovic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 07 cze 2006, 20:49
Ile ty masz lat, przekroczyłeś 11, bo po tym co piszesz trudno uwierzyć. Zginęło prawie 50 osób a ty piszesz reważ. Dobrze się czujesz. Zawaliła się na Heysel trybuna X, bo przebywający na trybunie Z Anglicy wtargnęli na wspomnianą trybunę X zajmowana przez Włochów, a ci "prowokatorzy" zamiast zareagować właściowie tak jak to "mądrzy Anglicy" zrobili zaczęli uciekać. Tylko nie bardzo mieli gdzie bo z drugiej strony była siatka i wtedy trybuna runęła. Patrz jacy ci Włosi głupi. Ale UEFA też "nie za mądra" była bo zespoły angielskie na 5 lat z pucharów wykluczyła. Pewnie ciebie tam brakło bo byś im wytłumaczył że to rewanżZAdyma na Heysel była rewanżem. Rok wcześniej, w 1984 roku w PUIEFA grały dwa włoskie i dwa angielskie kluby. Wówczas we Włoszech zaszlachotwano dweóch kibiców Anglii. I co? Powiedzcie wresxcie, że Wam głupio. Heysel było rewanżem. Angole leją się, żeby się polac i poobijać, ale nie zabić! Włosi to juz innaa półka.
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2006, 21:06
Z tego co wiadomo to zginęło jakieś 35. Prawie robi wielką różnicę. 0-1 w plecy u CiebieAgaM pisze:Ebi napisał:Ile ty masz lat, przekroczyłeś 11, bo po tym co piszesz trudno uwierzyć. Zginęło prawie 50 osób a ty piszesz reważ. Dobrze się czujesz. Zawaliła się na Heysel trybuna X, bo przebywający na trybunie Z Anglicy wtargnęli na wspomnianą trybunę X zajmowana przez Włochów, a ci "prowokatorzy" zamiast zareagować właściowie tak jak to "mądrzy Anglicy" zrobili zaczęli uciekać. Tylko nie bardzo mieli gdzie bo z drugiej strony była siatka i wtedy trybuna runęła. Patrz jacy ci Włosi głupi. Ale UEFA też "nie za mądra" była bo zespoły angielskie na 5 lat z pucharów wykluczyła. Pewnie ciebie tam brakło bo byś im wytłumaczył że to rewanżZAdyma na Heysel była rewanżem. Rok wcześniej, w 1984 roku w PUIEFA grały dwa włoskie i dwa angielskie kluby. Wówczas we Włoszech zaszlachotwano dweóch kibiców Anglii. I co? Powiedzcie wresxcie, że Wam głupio. Heysel było rewanżem. Angole leją się, żeby się polac i poobijać, ale nie zabić! Włosi to juz innaa półka.![]()
![]()
.
A mistrzostwa świata we Włoszech co Anglicy wyprawiali. Mecze ich pewnie przypadkiem aż na Sycylię i Sardynię przeniesiono bo mniejsze straty. Rząd aż problemem "pałających rewanżem kibiców się zajął". Patrz tak też w tym angielskim rządzie są głupki, nie zrozumieli że to rewanż, tylko potraktowali ich jak najgorszych zbirów.
Czasami warto zastanowić sie co się pisze. Nawet na forum
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 21:15
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2006, 21:47
Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.Chlopaczek pisze:Podoba mi sie sposob w jaki bronisz swoich racji.Punktowanie na swoja korzysc do zera jest naprawde niezle
Wyglupiles sie niestety z tym "rewanzem" i strzeliles sobie samoboja.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 21:48
czyli w meczu było 0:3 ale walkower dla fanatyczki talentu RogeraEbi pisze:Wyglupiles sie niestety z tym "rewanzem" i strzeliles sobie samoboja.
ja tez bym obstawał przy 50, ale dziś nie kontaktuje i moge się mylićEbi pisze:Z tego co wiadomo to zginęło jakieś 35.
ale on to raczej zrozumiał i to u ciebie czytanie kulejeEbi pisze:Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 22:01
Dzieki ze mi to wyjasniles lopatologicznie ale nie bylo takiej potrzeby bo zdawalem sobie doskonale sprawe o co Ci chodzi gdy pisales to za pierwszym razem.Ebi pisze: Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 07 cze 2006, 23:40
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2006, 20:24
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2006, 20:30
co za typEbi pisze:Czytanie ze zrozumieniem jest jak widze słaba strona u Ciebie. 0-1 w plecy u niej tj. ona przegrywa. Ciężko zrozumieć mi ludzi, którzy nie wiedzą a dużo gadają i sa krzykliwi.
dobreEbi pisze:Lol!!!!!! 0-1 w plecy u Ciebie oznacza, że u niej jest wynik 0-1 czyli przgrywa. To taka ntka odnośnie czytania ze zozumieniem!!!!!
ok, skoro tak stawiasz sprawęEbi pisze:Pozdro i przesztańci już gadać bo racji nie macie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 12 cze 2006, 2:21
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 cze 2006, 11:31
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 22 cze 2006, 14:30
mihalinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio