Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 09 cze 2006, 23:07
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 cze 2006, 23:11
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 cze 2006, 23:12
Wisła winnacoco pisze:byłym graczom Wisły juz dziekujemy ... Jop ?
Ale byłym graczom Wisły już dziękujemy. Więc tak: Boruc - Bąk Żewłakow Szala Kiełbowicz Surma Burkhadt Jeleń Włodarczyk Janczykcoco pisze:Boruc - Bak Zewłakow Baszczynski ..... ( nie wiem kogo wpisac ) - Smolarek Sobolewski Szymkowiak Jelen - Brozek Zurawski
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 cze 2006, 23:13
Janas miał bardzo dobry pomysł z płynnym przejściem z 4-4-2 na 4-5-1 czym miał zaskoczyć Ekwador. Nie zwalałbym winy na Janasa, bo wszystko tylko i wyłącznie było przez piłkarzy.czeher pisze:Bo Janas jest debilem i tyle raz wyszedl mu mecz towarzyski ustawieniem 4-5-1 wiec musial takie zestawienie wystawic chociaz przez kilka lat gramy 4-4-2 - i caly okres przygotowawczy byl grany tym systemem
Jak na razie to kibice na forach internetowych zachowują się jak ci, co byli na Śląskim.czeher pisze:jakby Polacy zagrali tak jak w Chorzowie jestem ciekawe jak zareagowalaby publicznosc
Szymkowiak akurat IMO był jednym z najlepszych naszych graczy. Świadczy o tym choćby piękna prostopadła piłka do Soboloweskiego, ale jak na DM Sobol to zwalił.coco pisze:Szymkowiak ? moim zdaniem Mila by lepiej zagrał od niego
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 09 cze 2006, 23:16
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 cze 2006, 23:17
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 cze 2006, 23:17
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 09 cze 2006, 23:17
Zgadzm sie ze wszyskim.Martinho pisze:No i mistrzostwa mamy z glowy... Szkoda bo tylu kibicow przyjechalo na mecz do Gelsenkirchen... Juz tylko cud moze nam pomoc w awansie...Czemu Jelen nie gral od poczatku
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2006, 23:18
Zaskoczyc mowisz - no to pozostalo to w sferze teoriiCorinthians pisze:Janas miał bardzo dobry pomysł z płynnym przejściem z 4-4-2 na 4-5-1 czym miał zaskoczyć Ekwador.
Nie rozsmieszaj mnie, chyba wiedzial kto jest w jakiej formie ale abstrachujac juz od tego jezeli zrobil wedlug ciebie wszytsko co bylo w jego kwestii dlaczego zmiany byly tak pozno skoro nie bylo jakiegos pomyslu na greCorinthians pisze:Nie zwalałbym winy na Janasa, bo wszystko tylko i wyłącznie było przez piłkarzy.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlutoChory » 09 cze 2006, 23:19
No to powiem ci kolego, ze jak nic te "ole" w koncowce meczu spiewane przez Ekwadorczykow bylo kara za "nasze" "ole" w Chorzowie.RzuR pisze:kto mi powie ze STADION ŚLĄSKI-NARODOWY nie jest wyrobiona publicznością?kto mi powie ze nie mieli racji Ci którzy wygwizdali Janasa i jego decyzje?
PlutoChory
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 cze 2006, 23:20
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 cze 2006, 23:20
myśle zę jako doświadczony bramkarz mógł tą 2-gą brake tak wykminić ze bedzie wiedzial ze ekwadorczyk bedzie podawałgringo7 pisze:Boruc - 5 - nawet nieźle ale w końcu stracił 2 bramki...
bo wzrost mu w tej akcji przeszkodził ... ale ja staje w jego obroniegringo7 pisze:(chociażby przy 1 bramce Ekwadoru)
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 cze 2006, 23:21
Wisła winna Laughing. Wyrzucić ich, mamy lepszych na pęczki Laughing.
piwus pisze:Ale byłym graczom Wisły już dziękujemy. Więc tak: Boruc - Bąk Żewłakow Szala Kiełbowicz Surma Burkhadt Jeleń Włodarczyk Janczyk
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 cze 2006, 23:21
To tez byly wislakpiwus pisze:Surma
A mamy dzienkowac za zjebany mundial juz po pierwszym meczu?Corinthians pisze:Jak na razie to kibice na forach internetowych zachowują się jak ci, co byli na Śląskim.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 09 cze 2006, 23:22
O nie Jop napewno nie zasługuje na 4 za dzisiejszy mecz 3 i to maksymalnie . (Ja nawet tyle bym mu nie dała). Jego przegrywane bez przerwy pojedynki, niecelne podania, on był równie groźny dla Boruca jek napastnicy Ekwadoru.Jop - 4 - starał się ale i tak to za mało
AgaM
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio