MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post autor: Chlopaczek » 09 cze 2006, 23:35

RzuR pisze:
ci ktorzy gwizdali na reprezentacje podczas meczu z Kolumbia nie powinni tak robic.Zachowali sie chamsko i tyle.I dziwne ze meczem ktory Polakom nie wyszedl dzisiaj starasz sie usprawiedliwiac tamta publicznosc (moze siebie?).Tyle.
a moze ruszysz dupe sprzeed komputera i wybierzesz sie kiedys na prawdziwy mecz co?polecam...naprawde moze to zmienic Twoj hodowany na gazetowo-telewizyjnej wiedzy swiatopoglad...powaznie...tyle Bodziu..bez podjazdow w strone kibicow,nikogo nie usprawiedliwialem-usprawiedliwil ich dzisiejszy mecz....
Ten mecz ich nie usprawiedliwil.Ty tak chcesz bo byles wsrod nich.Ty chcesz powiedziec ze oni juz wtedy wiedzieli ze tak bedzie dzisiaj (tekstem ze Chorzowska wyrobiona publicznosc slusznie tak sie zachowala).Chcesz nam tez wmowic ze gdyby byl Franek to by bylo inaczej.Moglo byc ale nie mozesz tego wiedziec.Ale w koncu mozna rzucic gdzie byl Franek?Gdzie Dudek i gwizdac na repre.Ole Ole Ole.Jeszcze jeden.
I moje siedzenie przed kompem nie ma tu nic do rzeczy.Cos sie nie podobalo trzeba bylo wyjsc ze stadionu to by byla jeszcze wieksza kara dla pilkarzy a nie szydzic z nich.I co moze jestem gorszym od Ciebie kibicem bo nie bylem na ani jednym meczu repry?Nie masz pojecia jaki mam swiatopoglad ale na pewno zdecydowanie inny niz Twoj.W naszym kraju jest 30 milionow selekcjonerow.I odzywaja sie jak cos nam nie wyjdzie.Niesmiertelnym "a nie mowilem?".Wiec ochlon przespij sie i wroc.

Czesc.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”