MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 09 cze 2006, 23:42

Bo Janas jest debilem i tyle Exclamation raz wyszedl mu mecz towarzyski ustawieniem 4-5-1 wiec musial takie zestawienie wystawic chociaz przez kilka lat gramy 4-4-2 - i caly okres przygotowawczy byl grany tym systemem Exclamation

Zgadzam się z toba w 100%. Powinniśmy zagrać bardziej ofensywnie, a Janas chciał chyba remis. I po co Janas robił jakieś tajne treningi, unikał wywiadów zachowywał się jakby niewiadomo kim był tylko ,że niestety rywale nas przejrzeli. Zero pomysłu na gre. Wogóle 3/4 zawodników nie włożyło w gre serca, traktowali ten mecz jak towarzyski. Mi też tak jak tobie przez Polaków kupon poszedł do śmieci a mogłem wygrać 97zł :(
myśle zę jako doświadczony bramkarz mógł tą 2-gą brake tak wykminić ze bedzie wiedzial ze ekwadorczyk bedzie podawał
No tak ale jakby się tak rzucił albo ustawiłby się tak żeby przeciąć podanie to wtedy mógłby strzelić co innego gdyby tamtego zawodnika obstawiał nasz obrońca to wtedy mógłby bardziej do niego wyjśc.

Myśle ,że dzisiaj przydałby by się Franek była kilka takich sytuacji pod bramką rywali gdzie brakowało kogoś kto by wykończył. Jak dla mnie dobry mecz zagrali: Boruc, Bąk, Smolarek i Janas. Moim zdaniem Żurawski zagrał słaby mecz bo bardzo dobrze go kryli i nie miał partnerów w ataku więc obrońcy skupiali się najbardziej na nim

Wróć do „Piłka nożna na świecie”