Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 17

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 cze 2006, 17:35

mówi wam to coś ? Już dawno to załważyłem i to sprawdzilo sie z Chorwacja i Ekwadorem... Poprostu po wygranym meczu ( w tym roku) przegrywamy kolejne spotkanie i odwrotnie. A wiec jest szansa że wygramy z Niemcami, przynajmiej na w tej teorii...

w takim razie wygrywamy z Niemcami... i przegrywamy z Kostaryką a w 2 rundzie gramy z kibicami na Okęciu...znaczy Reprezentacja gra :twisted:

swoją drogą wg mnie takie gazety jak Fakt nie powinny ujrzeć światła dziennego...ta okładka o wszystkim świadczy. Rozumiem ze wieeeelką sensacją było przegranie Polaków. Aż tak wielką, ze nie do przewidzenia..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2006, 17:59

Kurde Henka młodo wygląda. Mógł jeszcze zostać w Barcelonie przynajmniej jeden sezon Obrazek

Dzisiaj coś ustrzeli pewnie 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2006, 20:13

Gilberto Martinez - obrońca Kostaryki wyeliminowany z powodu kontuzji, może to jakaś szansa dla naszych na dobry rezultat z tym krajem ?
Niggaz pisze:Kurde Henka młodo wygląda
nie zagrał dzis jakoś olsniewająco, zresztą jak cała reszta Szwedów, mieli kilka świetnych okazji, z Allbackiem na czele, ten to do Guinessa powinien mieć wpis do końca życia, strzelał na bramkę, byle byc zauważonym

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2006, 22:32

Śmiem twierdzić, że Henka zagrał poprawnie. Na tle całej drużyny wyróżnił się raczej pozytywnie. Szkoda, że nie udało mu się z wolnego trafić bo ładnie bił.

Tymczasem piękny mecz Argentyny z WKS. Szkoda tylko, że piłkarze z Afryki stracili jaja (bądź też Yaya :lol: ) w drugiej połowie i grają gorzej. Messi pewnie nie zagra.

No i ten fantastyczny Kłólik :shock:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 cze 2006, 23:24

No Kłólik miał dzisiaj jakiś przebłysk swojego geniuszu. Szkoda tylko że kosztem WKS :?

A już jutro szykuje się kolejne widowisko: Holandia-Serbia :wink: Mam nadzieję, że chociaż Holendrzy mnie nie zawiodą :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 10 cze 2006, 23:37

No i z transmisji dowiedzieliśmy się, że Boka ma taki sam "wzwód" jak Roberto Carlos. Swoja drogą ciekawe skąd Borek i Kołtoń to wiedzą. Jakby chodziło o Świerczewskiego to bym się nie zdziwił, ale o Boke.

Fajnie, że w Polsacie pomyśleli i zaprosili Lozano do studia. Tylko szkoda, że do programów siatkarskich go nie zapraszają. Wolałbym słuchac jego przemyślenia dotyczących siatkówki.

Mam nadzieje, że takich bedzie więcej takich spotakań jak WKS - Argentyna

$canda(L)ous
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 23:42

RóżA pisze:A już jutro szykuje się kolejne widowisko: Holandia-Serbia :wink: Mam nadzieję, że chociaż Holendrzy mnie nie zawiodą :roll:
Nieeeeeeee, tylko nie mow ze juz obstawiales mecz za Holandia?!!!Jestem za nimi i musza wygrac, ostatnio jak obstawiasz to jakos wszystko na odwrot Ci wychodzi :P (nie bierz tak tego do siebie) :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 23:48

A jutro też będzie ciekawie, najlepsze powinny być mecze Holandii - SiC oraz Meksyku z Iranem. Ciekawe jak też się spisze żeluś-Ronaldo z ekipą Portugalii. Liczę na zwycięstwa przede wszystkim Pomarańczowych i Portugalczyków, Meksyk-Iran - raczej będę za Meksykiem ale niech wygra lepszy :wink:

Magazyn na eurosporcie o 20:15 traci sens gdy o tej porze na ekrany odbiorników wchodzą nasi eksperci i ich kreślenia tłustym paluchem po swoich monitorach. Analizy Gmocha (hehe) są niezastąpione (hehe) mimo że niczego nie wnoszą (hehe) :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 cze 2006, 23:49

Nie, nie obstawiałem akurat tego :P Ale prawie w każdej imprezie "kibicuje" Holandii :wink:

A z tym obstawianiem to tak nie do końca. W sumie w ten weekend mecze przyniosły mi już spory zysk :D Czyli nie jest tak źle.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 cze 2006, 23:50

Dzisiaj moglismy obejrzec trzy bardzo ciekawe mecze.
Ostatni Argentyna-WKS byl chyba najladniejszy, ale pozostale dwa tez byly na miare mistrzostw swiata.
Nie wiedzialem ze bede ogladal wszystkie mecze, ale na to wyglada. :P
Myslalem ze nie bedzie mi sie chcialo, ale z kazdym meczem nabieram coraz wiecej ochoty na ogladanie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 23:55

snake pisze:Myslalem ze nie bedzie mi sie chcialo, ale z kazdym meczem nabieram coraz wiecej ochoty na ogladanie.
Dopadło mnie to samo a ja powinienem zakuwać :? W końcu mistrzostwa są co cztery lata :lol:

$canda(L)ous
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 0:21

Dzisiaj to co jeden mecz to lepszy, mam nadzieje ze Serbia i Holandia jutro pokaza ladny football :lol: (obym nie zapeszyl)

Teraz tyle ciekawych meczy sie szykuje :P ahhh, nic tylko ogladac

"Myslalem ze nie bedzie mi sie chcialo, ale z kazdym meczem nabieram coraz wiecej ochoty na ogladanie."- dokladnie, ogladnolem dzisiaj 3 mecze i dalej bym mogl, a jak sobie pomysle ze w jeden dzien mial bym ogladac np. 3 mecze Orange Ekstraklasy to [*]

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 cze 2006, 1:46

Fakt jest taki że nasze orły grają jak na razie największą padakę ze wszystkich drużyn i pewnie z każdym kto grał do tej pory byśmy dostali, no może jakiś ramis byśmy uzyskali :wink: Zdecydowanego faworyta imprezy jak na razie nie ma, znaczy do wyjazdu to jesteśmy pierwsi :hardkor:

PS Napisałem 500 postów :jupi: w tematach gdzie się one naliczają, a w sumie mam ich 741 :shock: Taki fieldy prawie 6000, Zaza pewnie jeszcze więcej :zgon:

$canda(L)ous
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 2:33

Lukaz pisze:PS Napisałem 500 postów :jupi: w tematach gdzie się one naliczają, a w sumie mam ich 741 :shock: Taki fieldy prawie 6000, Zaza pewnie jeszcze więcej :zgon:
hehe, smieszne troche podejscie, co to za rzonica, ja jak nie ma ciekawego tematu to sie nie wypowiadam i buja mnie ile mam postow napisanych :wink:

Sorry ze off topic: Kazdy tak jedzie po naszej grze ale w sumie nie bylo tak zle, poprawic bledy jedziemy, troche optymizmu :wink: Polska musi podjesc do meczu z wieksza pewnoscia siebie i nie bac sie pilki a akcje same przyjda 8) Tylko we wszystkim trzeba miec odrobine szczescia ktorego nam zabraklo :evil: i sedzie w pewnym sensie tego dopilnowal :roll:
Ah...tej bramki Krzynia to normalnie nie moge przebolec :cry:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 11 cze 2006, 8:28

Babel pisze:Tylko szkoda, że do programów siatkarskich go nie zapraszają.
Ty myslisz ze on nie ma nic innego do roboty tylko siedziec w programach siatkarskich :?: :lol:
$canda(L)ous pisze:a jak sobie pomysle ze w jeden dzien mial bym ogladac np. 3 mecze Orange Ekstraklasy to [*]
Ja bym ogladal z przyjemnoscia

Prosba do zarzadu Polsatu: Nie dawajcie Borka z Koltoniem przy stanowiskach komentatorskich. Ja juz mam dosyc ich dennych zartow. I pewnie nie tylko ja. Czekalem tylko az Kolton zacznie mowic o jajach (od Yaya Toure). Ten Pelka niezle komwentuje ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”