MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 15 cze 2006, 10:18

Jedno jest pewne wielu zawodnikow nie podeszlo do MS serio, poprostu mysleli ze wszystko im sie uda, bez wysilku. Napeweno nie przepracowali dobrze okresu przed zgrupowaniem. Chodzi mi glownie o Krzynowka, Szymkowiaka, Zurawskiego. Nie wiem ale w ich grze widzialem kompletny brak szybkosci, dynamiki, Zuraw dla mnie napewno do zmiany. Co do samego przygotowania fizycznego, sorry ale gdzie my zyjemy przyjezdza 23 kolesi na zgrupowanie kadry i wieksosc z nich ma powazne baraki kondycyjne i przez to trzeba zmienic caly okres przygotowawczy :evil: Nie jestem pewien czy w innych reprezentacjach selekcjoner jest od tego aby wlasnie to robic przed tak wazna impreza :roll: Trzech jego podstawoowych pilkarzy, trzech najlepszych olało MŚ, sorry jesli Janas pozostanie selekcjonerem, to ja im nie wroze dlaszej kariery w reprezentacji. Najsmieszniejsze to ze Arek wczoraj zagral o niebo lepiej od Sobolewskiego, ktory wczoraj jak i w mewczu z Ekwadorem pokazal ze z forma u niego takze nie jest za dobrze.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”