NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 cze 2006, 17:17

Mnie poraz kolejny zawiodł Dirk, dwa swietne mecze teraz znwou bardzo zle :cry: . Dallas moglo spokojnie wygrac mecz nawet w 4 kwarcie :!: Byl moment, ze Heat prowadzili bodajze 80-70 i Mavs mieli 3 rzuty za 3 pkt + 3 za 2 po sobie, ale zadnego z nich nie potrafili oddac celnie....HEat w tym okresie gubilomase pilek i faulowalo w ataku...Avery az sie grzal ze wscieklosci, pozniej Miami rzucilo 2 punkty i znowu Dallas mialo 2 czy 3 rzuty za 3 pkt z rzedu i ze 2 za 2 punkty, ale zanowu Nowitzki i Howard nie potrafili oddac celnego rzutu :!: :!: :!: I w okresie kiedy Miami rzucilo 7 punktow do :arrow: 87 Mavs w tym okresi moglo rzucic grubo ponad 20 :!: :!: :!: . Takze jak mojemu poprzednikowi nie podobalo mi sie zachowanie Jerry'ego i ten jego faul, poczatkowo myslalem ze bedzie wykluczenie z meczu, ale sedziowie odgwizdali inaczej :shock:
Kapitalny mecz znowu Wade, dobrze radzili sobie takze O'Neal, Walker i rezerwowi Posey 15 pkt oraz glownie w defensywie Anderson, widac ze w momencie kiedy w Miami zaczyna dobrze grac lawka a co za tym idzie podstawowi maja dobrych zmiennikow :arrow: gra wyglada wogole inaczej :roll:
Ze strony Dallas tak jak pisalem Dirk mimo 16 punktow zagral ponizej krytyki bo 11 z 16 to z zdobyte z lini rzutow wolnych, a tak 2z 14 z gry i 1 z 5 za trzy oczka :evil: podobne statystyka popisal sie takze Terry, troche lepiej Jerry ale to i tak za malo, szczegolnie z rzutow za 3 :? Słąba dzisiaj byla ławka Mavs Jerry jak zawsze cos wnosi ale reszta dzis tragedia :cry: Dampier poprzednio kapitalnie dzis szkoda slow :(

Mam tylko nadzieje, ze o tytule zadecyduje wlasna hala :P choc tak jak pisalem Mavs molgo wygrac dzisiejsze spotkanie, tylko zabraklo skutecznych rzutow w czwartej kwarcie, a tym bardziej moglo wygrac poprzednie spotkanie :cry: Narazie jest remis i zbytnio nie rozpaczam, mysle, ze jesli Dirk w koncu sie wstrzeli na Florydzie to i tak sie skonczy gladko 4-2 :lol: A jak sie zwycieza na parkiecie Żarow, Mavs pokazalo w sezonie zasadniczym :twisted:

Wróć do „Inne sporty”