MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: AgaM » 16 cze 2006, 17:58

Messi E2 Ronaldinho napisał:
ze Czesi prezentuja sie jak naraie lepiej, mja ogromna swiezosc a w ich grze widac wielką swobodę
A może ta świeżość i swoboda spowodowana była grą USA- szkoda że ci to nie przyszło do głowy. Bo jak dla mnie to nie Czechy e tym meczu były bardzo mocne (chociaż były), tylko USA takie słabe. Ja nadal nie wiem jaka jest w rzeczywistości obrona Czechów, bo tak naprawdę trudno coś wywnioskować z tamtego meczu. Napewno dobra jest druga linia (Rosicky- geniusz) i atak, ale Koller najprawdopodobniej przeciwko Ghanie nie zagra, noe wiadomo czy zagra z Włochami i nie wiem czy ktoś inny jest w stanie "przebić się" przez Nestę i Cannę. Barros na Włochy raczej nie wróci.
Za to już jutro zagra Zambro a z Czechami Gattuso.
Od kiedy Włosi grają cattenaccio. Jak dla mnie jakiś kibic z takim tekstem wyjeżdża to od razu wiem że nie mamy o czym rozmawiać bo ta osoba nie ma pojęcia jak grają Włosi. A jeżeli z takim tekstem wyjeżdża terner przeciwników (Bruce Arena):
że reprezentacja Włoch w meczu z jego piłkarzami stawiać będzie przede wszystkim na defensywę.
Włosi, to jeden z najłatwiejszych zespołów do rozpracowania
to ja już wiem czemu tak dobrze USA spisało się z Czechami. Co prawda dodał że też przeciwnik z którym najtrudniej się gra, ale ważniejsza i śmieszniejsza jest pierwsza część.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”