MŚ 2006: Grupa C - Argentyna, Holandia, SiC, WKS - Strona 11

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2006, 17:32

Corinthians pisze:Nie raz, nie dwa
Trzy?
Corinthians pisze:drugi Redondo?
Redondo? Redondo był tylko jeden
Corinthians pisze:Wyrzucony na zbity pysk z Realu.
O ile sobie przypominam nikt go nie wyrzucał. Skończył mu się kontrakt, a Inter podpisał z nim umowe. Co do Mascherano. Zawodnik świetny, ale narazie robi kariere w Ameryce Południowej. To Europa weryfikuje zawodników i dopiero jak do czegoś dojdzie na Statym Kontynencie bedzie lepszy od Cuchu .

Dalszą polemike proponowałbym zakończyć, gdyż temat nie nazywa "Cambiasso - patałach czy lider Interu". Proponuje Ci pozostać w błogim stanie nieświadomości.

Bez odbioru

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 cze 2006, 17:36

Babel pisze:Trzy?
Nie.
Babel pisze:Redondo? Redondo był tylko jeden
Ale następca też miał być.
Babel pisze:Dalszą polemike proponowałbym zakończyć, gdyż temat nie nazywa "Cambiasso - patałach czy lider Interu". Proponuje Ci pozostać w błogim stanie nieświadomości.
Dobra, nie będę wdawał się w kłótnie, bo widze, że nikt nie ma tak krytycznego zdania o Cambiasso jak ja. Widze, że mam zbyt duże wymagania od niego, ale IMO on nie prezentuje poziomu, aby być podstawowym graczem Argentyny.
Tyle z mojej strony. Idę świętować.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2006, 17:41

Dla mnie Cambiasso jest dobry, nawet bardzo ale tylko w SerieA tak naprawde gdyby nie kontuzja Lucho to raczej Cuchu dzisiaj by nie zagral, Mascherano ma jak narazie niepodwazalna pozycje w pierwszej 11, gra dobrze co mozna bylo zaobserwowac w meczu i z WKS i dzisiejszym 8) Cambiasso zagral srednio z WKS dzisiaj fakt strzelil bramke ale niczym innym wielkim sie nie popisal, pewnie bedzie gral, ale chyba tylko w wyniku kontuzji Luisa :cry: Jose lubi Mascherano i Lucho czesto na nich stawial w meczach kwalfikacyjnych :arrow:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2006, 18:54

brawa dla argentyny, ale teraz to mamy już inny mecz :D
Holandia niczym na Euro 2004 z Czechami, już prowadizli 2:0 :D już sie cieszyli :P a tu taki zonki, bakari kone wyskoczył i kupon ciągle w grze :P
szkoda poprzeczki Zokory, ale myślę, ze emocje jeszcze będą.
Drogba ['] :shock: ale padake gra ten człowiek.

Kołtoń : "za kogo moze wejść van der vaart ? może van Bommel, lub Sneijder ?"
Iwanow : "może wejśc za obu, ale wtedy będą grać w 10 :D"
myślałem, ze jak Borek wyjechał to nudy będa na stanowiskach :P

chciałem jeszcze powiedzieć, ze jak Robin do wolnego podszedł - wiedziałem, ze strzeli :P
Ostatnio zmieniony 16 cze 2006, 19:01 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 16 cze 2006, 18:57

Myślałem ze będzie to mecz do 1 bramki po pierwszym golu a tu nie !! naszczęscie nie opuszczają nas emocje ;) mogłobyć juz 2-2 ale minimalnie poszła piłka w poprzeczke po strzle gracza WKS. Mecz na bardzo dobrym poziomie. Mam Nadziele fieldy, że będzie to mecz na miare tego z Euro 2004, który był świetny. :] ten kto nie ogląda niech żałuje !

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 16 cze 2006, 19:01

Messi - powrót króla... Gol i asysta! Podobnie jak Tevez.
Myśle, że w 1/8 Argentyna będzie grała już od początku z tymi piłkarzami.
Oranjes grają dobrze, mecz jest dobry, Drogba nic nie gra, a ja myśle, że skończy się 3:2 dla Holandii

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 cze 2006, 19:01

Brawa należą się Argentynie świetny mecz: dużo bramek, piękne zwody, inteligentna gra. Jak dotąd najlepsza drużyna na tych MŚ. Ma się z czego cieszyć Maradona :lol:

Ale teraz mamy już kolejne widowisko. Do połowy mamy 2:1. Najbardziej mnie ucieszyła oczywiście bramka Robina :wink: Kolejny dobry mecz w wykonaniu Robbena. Jak na razie grupa śmierci nas nie zawodzi- wszystkie mecze stoją na najwyższym poziomie :wink:

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 16 cze 2006, 19:56

no i kurde:/ .... znowu mi szkoda WKS , znowu ładnie zagrali szczególnie w 1 połowie i przegrali ostatecznie 2-1 :cry: no cóż pech to pech....

a więc z tej grupy do 1/8 finału wychodzą Argentyna i Holandia
mam nadzieję że w meczu o pierwsze miejsce Argentyna rozniesie Holendrów :P

edytka dodaje: Drogba rzeczywiście zagrał bardzo słaby mecz i może to dobrze że nie zagra w ostatnim meczu z Serbią i Czarnogórą ( oczywiście dla WKS)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 cze 2006, 20:01

RóżA pisze:Jak na razie grupa śmierci nas nie zawodzi- wszystkie mecze stoją na najwyższym poziomie
No nie wiem.
Dzisiejszy mecz Holandii z Wybrzeżem był raczem średni.
Holandia tak wogóle to gra dosyć słabo.
Raczej nie wróże im jakiegoś spektakularnego sukcesu w dalszej fazie mistrzostw.
Wybrzeże mimo wszystko zawiodło. A Drogba chyba ma za wysoką samoocene i poczucie własnej wartości.
RóżA pisze:Kolejny dobry mecz w wykonaniu Robbena
To ciekawe.
Chyba oglądaliśmy inne spotkanie.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2006, 20:03 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 cze 2006, 20:02

No i WKS jedzie do domu :roll: W grupie już się wszystko wyjaśniło. Z jednej strony cieszy mnie awans Oranjes a z drugiej martwi styl, który bądź co bądź mógłby być lepszy. Dzisiaj zagrali poprawnie i nic więcej. Robben :? Szkoda gadać. Dobrze, że chociaż asystę przy golu Ruuda zaliczył. Potem wychodził już chyba z założenia, że nie musi podawać. Większą padakę grał chyba tylko Sneijder chociaż van Bommel też niezły piach :? Nawet Gio miał dzisiaj nieco słabszy dzień. Nie zdziwiłbym się gdyby sędzia przynajmniej raz podyktował karnego przy starciach Gio z Eboue. Drogba ['] Aż żal go było oglądać. Spód dna po prostu.

Piękne bramki van Persiego i Kone. Zwłaszcza ta druga mi się podobała. Przy okazji tego zawodnika to szkoda, że van Bommel go zabił [']
Poprzeczka Zokory :shock: Ogólnie koleś znowu wymiatał.

Tak czy inaczej Oranjes awansowali. Teraz van Basten musi coś zmienić bo środek pola nie istnieje. Cocu to za mało. Chyba, że Marc zacznie grać lepiej bo w meczu z Serbią grał dobrze.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2006, 20:07

Drugi mecz i poraz kolejny Holandia, podobnie jak Anglia nie blyszczala, lae co wazne dla nich zdobyla kolejne 3 punkty i juz gra dalej :) Po pierwszych minutach i dwoch bramkach Holendrow mozna sie bylo spodziewac, ze zagraja podobnie jak Argentyna i pojda za ciosem 8) Niestety tak nie zrobili i to sie moglo zemscic, WKS znowu pokazal sie z jak nalepszej strony :arrow: tylko co to daje, ze graja ladnie skoro 2 mecze i...zero punktow :!: Jedyne co tak naprawde zdobyli to doswiadczenie i kilku z nich pokazalo sie z dobrej strony. Dzisiaj zawiodl chyba Drogba szczegolnie w pierwszej polowie byl malo widoczny w drugiej obraz zbytni nie ulegl zmianie...Holandia zagrala przyzwoicie, tylko z takimi indywidualnosciami i z taka samolubna gra na skrzydlach raczej wielkiej kariery im na tym Mundialu nie wroże, mysle ze gdyby i Robben i van Persie zagrali bardziej pod druzyne moglo wczesniej byc spokojnie w ekipie Oranjes o wynik. Malo widoczna byl dzisiaj takze druga linia, tak naprawde trudno mi tu wyroznic ktoregos z zawodnikow i to kolejny minus w ekipie van Bastena :cry: Poczekamy i zobaczymy co pokaza z Argentyna, choc ja raczej na nich nie bede stawial :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2006, 20:09

Niggaz pisze:Nawet Gio miał dzisiaj nieco słabszy dzień.
ale jego ratuje wybicie piłki Drogbie, kiedy wychodzili z kontrą 2:1
wtedy dobrze interweniował i wybił piłkę, jakby nie Gio, byłoby 2:2.
Robben rzeczywiscie jakby myślał, że zawsze trafi i próbuje do znudzenia.
NIe wiem dlaczego, dobro zespołu najważniejsze, a on grał ciagle zbyt samolubnie.
Może nie powinien zagrać z Serbią, dałoby mu to do myślenia. Choć pewnie van Basten go nie posadzi - zbyt ważnym jest graczem w i tak słabej pomocy Oranjes
Niggaz pisze:Piękne bramki van Persiego i Kone.
nom, przepieknie ruszył z piłką i uderzył po długim słupku, gol marzenie. Oby więcej takich, Ruud tez nicego sobie przy tym golu, pokazał choć raz ten swój spryt i ładnie minął bramkarza.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 cze 2006, 20:10

Marco_Van_Basten pisze:No nie wiem.
Dzisiejszy mecz Holandii z Wybrzeżem był raczem średni.

Mecz był dobry, a momentami nawet bardzo dobry. Obie drużyny grały mądrze (może poza 'egoistami :lol: '), w dość szybkim tempie i padały bardzo ładne bramki. Czegu tu więcej chcieć :>
Marco_Van_Basten pisze:To ciekawe.
Chyba oglądaliśmy inne spotkanie.

Kurcze :? Myślałem o jednym, a z pośpiechu napisałem drugie :oops: Na myśli miałem Zokorę :wink: Robben kolejny mecz zagrał tylko pod siebie. W kilku przypadkach mógł podawać przez co stworzyłby doskonałe sytuacje dla partnerów :? "Egoista" jeden :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 cze 2006, 20:45

Corinthians tak z ciekawości pytam - Czy J. Zanetti i Samuel też są patałachami według Ciebie ? I zajrzyj tutaj

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 cze 2006, 22:18

Zico_FCI pisze:Corinthians tak z ciekawości pytam - Czy J. Zanetti i Samuel też są patałachami według Ciebie
Zanetti na pewno nie. Jest dobrze wyszkolony technicznie i pożyteczny w ofensywie. Do Samuela nie ma przekonania.
Zico_FCI pisze: I zajrzyj tutaj
:lol: Ostatnia rzecz, którą potrafię zrobić, to sugerowanie się zdaniem innych. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”