Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 16 cze 2006, 20:03
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 cze 2006, 20:18
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 cze 2006, 20:23
Przynajmniej mieli ciekawego, impulsywnego trenera, który żył meczami.Vianuch pisze:Azerbejdżan
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 16 cze 2006, 22:17
Szerszen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 16 cze 2006, 22:27
Marco_Van_Basten pisze:Tak wogóle to jak nasze gwiazdy nie wygrają z Kostaryką to będzie tragedia.
A Janas nie chce się poddać do dymisji. Przynajmniej nie zamierza. Ale mam nadzieję że do czasu Mistrzostw Europy znajdziemy jakiegoś odpowiedniego selekcjonera, bo wątpie by bez zmian został nim wujek Paweł.Vianuch pisze:Jeśli nie strzelimy gola Kostaryce, to dołącze się do tej, już dużej grupy, która uważa ze pan Pawełek powinien olać piłkę.
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 cze 2006, 22:58
Wszyscy sądzili, że niedawne zwycięstwo 3:0 w Barcelonie powtórzy się na mundialu. I mylili się. A z tą wysokością 2700 jest trochę prawdy bo każdy normalny człowiek na takiej wysokości by sie ze*rał grając 90 minut w piłkę.Szerszen pisze:Jednej rzeczy nie rozumiem, dlaczego wszyscy uwazali, ze Ekwador jest slabym zespolem, ze nasz Reprezentacja go rozniesie w pyl?? Nie bylo przeciez do tego zadnych racjonalnych przeslanek. W kwalifikacjach do MS potrafili wygrac z Argentyna 2-0 z Brazylia 1-0 i z Paragwajem 5-2. Ktos powie, ze to zasluga polozenia stadionu na 2700m ale bez przesady cos trzeba jeszcze umiec zeby osiagnac taki wynik. Przeciez nawet jak grali na wyjazdach to z Brazylia i Argentyna przegrali w stosunku 1-0.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 cze 2006, 10:13
Nie awansowalibysmy, bo wowczas ukarani zostalibi poszczegolni zawodnicy, a nie druzyna.Vianuch pisze:Moglyby tak jechać na dopingu, może byśmy jednak awansowali....
Nie prawda ze wszyscy. Tak uwazalo 3/4 spolecznosci userow Onetu, 1/2 malolatow i niepoprawni optymisci.Szerszen pisze:Jednej rzeczy nie rozumiem, dlaczego wszyscy uwazali, ze Ekwador jest slabym zespolem, ze nasz Reprezentacja go rozniesie w pyl??
Ja w to niewatpie, bo Listek na pewno bedzie za nim zeby zostal.el_nino pisze:Ale mam nadzieję że do czasu Mistrzostw Europy znajdziemy jakiegoś odpowiedniego selekcjonera, bo wątpie by bez zmian został nim wujek Paweł.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 17 cze 2006, 11:05
Ja osobiście uważałem i uważam Ekwador za zespół z tej samej "półki" co nasza reprezentacja.Jednej rzeczy nie rozumiem, dlaczego wszyscy uwazali, ze Ekwador jest slabym zespolem, ze nasz Reprezentacja go rozniesie w pyl??
Tylko kto może być tym selekcjonerem? Bo oprucz Kasperczaka nic nie przychodzi mi na myśl. A zagranicznych trenerów nie powinniśmy według mnie brać, bo trenerem kadry musi być człowiek dobrze obeznany w realiach polskiej piłki. Zresztą w el. ME mamy nieciekawą grupę i wątpie zeby zmiana trenera pomogła nam w awansie.Ale mam nadzieję że do czasu Mistrzostw Europy znajdziemy jakiegoś odpowiedniego selekcjonera, bo wątpie by bez zmian został nim wujek Paweł.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 17 cze 2006, 12:20
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregpioch » 17 cze 2006, 17:35
gregpioch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 17 cze 2006, 18:49
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 17 cze 2006, 20:11
#10 pisze:na Mundialu to the best sa Polscy...............kibice Exclamation Exclamation
taka atmosfere jak oni robia to klasa światowa .... na meczu z gospodarzami potrafili zagłuszyć gospodarzy którzy bli w przewadze liczebnej Exclamation
brawo dla nich i tylko nich Exclamation Exclamation
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 cze 2006, 20:17
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 cze 2006, 20:27
gregpioch pisze:wg. mnie trenerem powinien zostać Wdowczyk bo asperczak jest "wypalony". W wiśle miał prawie całą reprezentację i nic nie osiągnąl wielkiego.
Kurcze przegapilem chyba wywalenie Janasa przez PZPNmacko001 pisze:moimi faworytami są Kasperczak i Wdowczyk
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 cze 2006, 20:29
j1mmy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio