bagg pisze:To i wspomnij o niepodyktowanym karnym dla Wlochow
Co prawda też być powinien, ale o wiele mniej ewidentny niż w przypadku USA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 cze 2006, 23:12
bagg pisze:To i wspomnij o niepodyktowanym karnym dla Wlochow
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 cze 2006, 23:12
Bedzie ciekawie, ale zdecydowana lepsza dramaturgia bylaby gdyby USA wygralo meczfieldy pisze:co będzie się działo w ostatniej kolejce Very Happy
Włosi mają 4 pkt
Czechy 3 pkt
Ghana 3 pkt
USA 1 pkt
kazdy może awansować, emocje do ostatnich minut Very Happy będzie się działo,
ehh jutro tez moze byc jakis przewalfieldy pisze:chyba jutro pójde na całość
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2006, 23:13
No co zrobic Zaccardo zepsul.De Rossi tez nie pomogl.Minus 30 wczoraj minus 50 a chcialem wygrac i kupic 25 ksiazek ze "Swiata Dysku" Pratchetta bo jest promocja w Merlinie.fieldy pisze:yepChlopaczek pisze:3:0 ewentualnie 2:0 i konieci cały nasz misterny plan w pizdu
kolejne 50 złotychchyba jutro pójde na całość
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 cze 2006, 23:14
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 17 cze 2006, 23:16
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 cze 2006, 23:17
Niggaz pisze:Po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę Eddie Pope ułatwił Azzurim zadanie wylatując z boiska za drugą żółtą kartkę. Sily wyrównane i kilka minut dominacji Włochów. Szkoda, że nie wykorzystali tego czasu. Potem Mastroeni pomyślał (albo i nie pomyślał właśnie), że nie będzie gorszy od De Rossiego a sędzie na to słusznie fuera. 10 na 9
Nie, bo straciłem przez niego 50 złbagg pisze:Masz racje, pomyil sie wiec w 2 strony, darujemy mu ?!
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2006, 23:17
ja mam kolejny plan, postawiłem już wcześniej na chorwacje, jutro się zabezpieczę i postawie na remisczeher pisze:Chorwacja - Japan - mecz o zycie, remis prawdopodobny
ja bym go nie obwiniał, prędzej de rossiego,Chlopaczek pisze:No co zrobic Zaccardo zepsul.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 17 cze 2006, 23:19
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2006, 23:20
To ze zrobil wiecej niz Totti nie powinno i nie moze dziwic.Nie wiem co by musial robic zeby zrobic mniejLakier pisze:Del Piero mial dwa ladne strzaly a tak poza tym to nic wielkiego.Wykonuje rozne na modle Tottiego.Nie wiem czy tylko mi sie wydaje ale Del Piero nie ma ochoty biegac.Zwrocilem juz na to uwage podczas pierwszego spotkania.Poruszal sie po boisku dosc majestatycznie.
Oj, oj, Del Piero przez 40 minut zgral o wiele lepiej niz Totti przez ten sam czas, tylko na poczatku mial pare niedokladnych podan, ale poniej jak juz dostawal pilke, bylo ok, chocby krzyzowe podanie do Zambrotty, a biegac, to tez biegal, zapewniam Cie, bo dokladnie go ogladalem.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 cze 2006, 23:21
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 17 cze 2006, 23:26
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 cze 2006, 23:39
bagg pisze:Niggaz Ci sie troszeczke chyba kolejnosc kartek dla USA pomylila
To fieldy polewałRóżA pisze:Coś Niggaz pomieszałeś, bo jeszcze w pierwszej połowie było czerwo dla Stanów
Znam się. Nie znam się. Co za różnica - ważne, że nie postawiłemfieldy pisze:Niggaz - mówiłes, ze Czesi dadza radę Rolling Eyes nie znasz się
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 17 cze 2006, 23:55
cóż mi pozostaje dodać AMEN, ale Włosi to napewno dzisiaj powinni wygrać 10/9, swoją drogą fajnie boisko wyglądało jak było tyle luk w ustawieniu i kryciu. Po tylu normalnie powinni grać mecze, byłoby ciekawiejWłosi z kolei za wszelką cenę powinni wygrać z Czechami jeżeli chcą uniknąć potyczki z Brazylią
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 18 cze 2006, 0:43
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 7:26
Jarzinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio