Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 7:40

Nie wiem dlaczego wy wszyscy widizcie potrzebe wzmacniania lini ofensywnej Bayernu :?: JAk dla mnie Makaay, Podolski, Pizzaro, Santa Cruz to i tak bardzo duzo i juz trudno bedzie ich razem jakos pomiescic :D Badziej Bayern potrzebuje kogos do pomocy szczegolnie skrzydlowych bo obecnie do dyspozycji bedzie jedynie Bastian, Ze Roberto odszedl, Deisler kontuzjowany, podobnie w srodku Ballack, Jeremies out :? Juz od dawna wiadomo ze Bayern interesuje sie Linvolnem i van der Vaartem :!: I mysle, ze ktorys z nich powinien zasilis wlasnie Bayern, inne pozycje maja juz dobrze obsadzone.
Transfer Ruuda jest praktycznie nieprawdopodobny do Bayernu, jakos nie wydaje mi sie zyby chcieli zaplacic tyle ile zada Manchester :arrow: w transferze Podolskiego, wyklucali sie bodajze o 2 mln :!: a tu nagle wydadza tyle tzn. ok 30 mln, chyba ze dorzuca Owena, ktorym Alex byl kiedys zainteresowany :idea: Ale jak Bayern bedzie chcial kogos kupic to beedzie to raczej Klose bo i tak bedzie tanszy jak znam reali bundesligi a i mlodszy i do tego ograny z wieloma pikarzami z Bayernu :lol:

Wróć do „Niemcy”