Ja mam takie cos:
- przed pojsciem spac biore sobie plyte RW i robie wlasna komplilacje piosenek ktore odzwierciedlaja moj aktualny stan ducha. Gdy sie klade spac wkladam ta plyte do discmena i slucham sobie w lozku godzine ulubionych piosenek nieraz podspiewujac sobie niektore.
- nie jestem metroseksualista ale zawsze moja fryzura musi byc w idealnym stanie dlatego czasem siedze w lazience prawie godzine.
- gdy jestem sam w domu czasem lubie sobie pochodzic dookola pokoju i rozmyslac co sie ostatnio dzialo wokol mnie.
- nie jestem wierzacy ale zawsze przed egzaminem wkladam do kieszeni krzyzyk pochodzacy z Czestochowy.
- od kiedy majac ok 7 lat gdy widzialem wujka odrabujacego kurze glowe odtad jestem wegeterianinem i nie jem ani rosolu ani zadnego miesa i w ogole jest nie wiele rzeczy ktore jem przez co matka sie wscieka.
- zawsze ogladam informacje na polsacie oraz...
- ... "Na Wspolnej"
A poza tym kiedys mialem jeszcze takie cos ze po kazdym doslownie kazdym posilku nawet gdy zjadlem jablko musialem umyc zeby ale to bylo dawno...
I oczywiscie tak samo jak i wy zawsze nosze komore w parwej kieszeni i reszte w lewej ale to nie nic dziwnego jest to poprostu przyzwyczajenie i nie zwariowalbym gdybym telefon przelozyl do lewej kieszeni tylko po co?