Witaj w świecie żywych
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 mar 2006, 14:52
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 25 mar 2006, 14:53
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 mar 2006, 14:58
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2006, 15:02
Welcome in the Hall chciałoby się napisać.Youth Mesiash pisze:Fajne że Piwus wrócił. Teraz będzie można pogadać z całą paką moderatorów i poczytać miłe wiadomości pod swoimi postami ( Twisted Evil
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 25 mar 2006, 15:04
Sugerujesz cośNiggaz pisze:Welcome in the Hall chciałoby się napisać.
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 21:36
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 14:47
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 14:52
O faktycznie. Zapomnialem.ATI pisze:W tym temacie nie ma napisane nawet, że dostałem ostrzeżenie.
Brak inteligencji powoduje czasem, ze nie mozna wylowic prawdziwego sensu. Jezeli uwazasz, ze WP bylo spowodowane moim humorem - pierwsze dwa slowa w tym zdaniu pewnie odnosza sie do Ciebie.ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru.
W ogóleATI pisze:Wogóle
Ja tez sie dziwie. Moja mama sie dziwi. Ojciec Dyrektor sie dziwi. No i Rywin sie dziwi. Jak skonczyl ten ostatni wiadomo.ATI pisze:Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem.
Tez mam taka nadzieje.ATI pisze:Może admini coś z tym zrobię.
Zle myslisz.ATI pisze:Mo chyba dawanie WP za zły humor moda mija się z celem.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 14:55
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 14:57
Metal99 pisze:Ja ocenie pracę modów i adminów na słabą ! ponieważ potrafią dogryzać userom czego nie powinni robićnie chodzi o mnie ale o innych jak czytam posty. W ogóle nie za wielu modów jest tu miłych a modzi mają dawać przykład dobrego zachowania i korzystania z forum a ja jakoś tego nie widzę, ale przyznaje forum jest bardzo dobre dzięki takim userom jak kama_reda, Zaza, dziecol31, Wazi i inni. Więc w moich oczach praca modów jest słaba !
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2006, 14:59
Zaskakujące, że takie opinie wyrażają osoby pokroju Mikusińskiego (przepraszam, ale BUNCHA to już na pewno niewiele osób pamięta). Nieeee, ja nie chcę generalizować, ale wystarczy przejrzeć tematu w tym dzialeATI pisze:To ma być moderator. Laughing Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem.
Tu się przyznam, że nigdy nie rozumiałem. Czy oni naprawdę są tacy głupi? Czy tylko chcą prowokować, bo myślą, że się mod wnerwi?ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru. To ma być moderator.
Dobrze, że zeedytowałeś. Mam deja vu, muszę mamy zapytaćATI pisze:Może admini coś z tym zrobię.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:03
Pogieło Ciebie.piwus pisze:Nie masz drugiego konta zwanego Ibrahimovic ?
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:04
Metal99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 15:10
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:16
No ja wiedziałem, że jesteś pokemonem „Snorlax”Krzysztof Jarzyna pisze:Czuje sie atakowany przez pokemonyDalej dalej rece gadzeta. A nie to chyba nie ta bajka.
ATI, Metal99 napiszcie do ktoregos admina, zeby mnie zwolnil. Wszystkim bedzie na reke.
Wiesz ja nie jestem nikim z twojej rodziny i możesz czuć się bezpieczny w zalotach śmiało pole należy do ciebie nie krępuj sięKrzysztof Jarzyna pisze:I chlopaki musze Was zmartwic - na tyle na ile znam Niggaza wiem, ze woli dziewczyny. Wiec nic z tego nie bedzie
Zabrakło by dnia aby Ci wszystko przedstawićKrzysztof Jarzyna pisze:Piszecie smialo, poczytam jaki to jestem
zly
Metal99
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio