Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 25 cze 2006, 21:05

Metal99 pisze:Zokora przeszedł do Tottenhamu no i można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy.
Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City... :lol:
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
Metal99 pisze:Co do sprawy Kerlona nie chcę aby on grał w United to jest wielki talent i nie może grać dla United .\
Metal99 pisze:wydaje mi się, że Torres dojdzie do United
Teraz gdy do walki włączył się sam Roman Abramowicz (chciałoby się rzec - a nie mówiłem?!), wygląda na to, że w walce o tego utalentowanego napastnika mamy marne szanse wygrać. Milan, Chelsea i United - co wybierze Torres?
ATI pisze:Rooney RVN Torres

Giggs Carrick C.Ronaldo
Ty się nazywasz kibicem? Może tu jeszcze dorzucić grającego ofensywnie Cicinho, Sorina i zagrać trójką obrońców. Kurcze szkoda bo nie znam bramkarza grajacego ofensywnie... :roll: Może Chilaverta z emerytury ściągnąć? :?
Brawo! Nie dość, że napisałeś ustawienie mega ofensywne z trójką w ataku, to jeszcze skrzydowego Ronaldo (którego można zaliczyć jako napastnika), mającego zapędy ofensywne Giggsa i grającego jako środkowego (czyli mającego zadania w konstrukcji akcji i destrukcji) Carricka. Pomyśl człowieku (wiem, to brzmi dumnie w stosunku do Ciebie) zanim coś napiszesz.

Jestem zirytowany tym, że nie pozyskaliśmy Zokory. Diarra zapowiedział chęć gry w Realu, takze niepozostało nam zbyt dużo klasowych defensywnych pomocników do wyboru. BYć może jest szansa zakontraktowania Mascherano. Pozostaje jeszcze Muntari, Carrick.

Fergie, może juz pora zejść ze sceny?! :?

P.S. Mamo kiedy zobaczę pod podpisem ATI napis Zbanowany? :(

GO GO ORANJE :!: Cris :*

Wróć do „Anglia”