Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City...Metal99 pisze:Zokora przeszedł do Tottenhamu no i można powiedzieć, ze dobrze zrobił bo na grę na Manchesterze miałby małe szansę ale jak by się to potoczyło nie wiemy.
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?
Metal99 pisze:Co do sprawy Kerlona nie chcę aby on grał w United to jest wielki talent i nie może grać dla United .\
Teraz gdy do walki włączył się sam Roman Abramowicz (chciałoby się rzec - a nie mówiłem?!), wygląda na to, że w walce o tego utalentowanego napastnika mamy marne szanse wygrać. Milan, Chelsea i United - co wybierze Torres?Metal99 pisze:wydaje mi się, że Torres dojdzie do United
Ty się nazywasz kibicem? Może tu jeszcze dorzucić grającego ofensywnie Cicinho, Sorina i zagrać trójką obrońców. Kurcze szkoda bo nie znam bramkarza grajacego ofensywnie...ATI pisze:Rooney RVN Torres
Giggs Carrick C.Ronaldo
Brawo! Nie dość, że napisałeś ustawienie mega ofensywne z trójką w ataku, to jeszcze skrzydowego Ronaldo (którego można zaliczyć jako napastnika), mającego zapędy ofensywne Giggsa i grającego jako środkowego (czyli mającego zadania w konstrukcji akcji i destrukcji) Carricka. Pomyśl człowieku (wiem, to brzmi dumnie w stosunku do Ciebie) zanim coś napiszesz.
Jestem zirytowany tym, że nie pozyskaliśmy Zokory. Diarra zapowiedział chęć gry w Realu, takze niepozostało nam zbyt dużo klasowych defensywnych pomocników do wyboru. BYć może jest szansa zakontraktowania Mascherano. Pozostaje jeszcze Muntari, Carrick.
Fergie, może juz pora zejść ze sceny?!
P.S. Mamo kiedy zobaczę pod podpisem ATI napis Zbanowany?
GO GO ORANJE