Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 26 cze 2006, 0:06

Manumef pisze:Zokora miałby małe szanse grać w pierwszym składzie Manchesteru? LoL. No chyba, że City...
BTW bardzo chciałem zobaczyć Zokore w trykocie United, ale jak sam Didier powiedział, tylko Tottenham złożył ofertę. Nie wiem po co na okrągło Zokora był łączony z Man Utd skoro żadnej konkretnej oferty nie było?

Ty jesteś taki głupiutki czy tylko udajesz. Nie wiesz, że to prasa spekuluje i to większość celów transferowych wymyślają dziennikarze. Transfer Parka czy vdS wyszedł praktycznie z dnia na dzień, a komunikat pojawił się na oficjalnej stronie Man United w wydanym przez włodzarzy oświadczeniu. Tak samo pewnie nikt nawet nie słyszał, że Kapo prawie podpisał kontrakt z ManU. Dopiero po okienku transferowym sam Francuz powiedział, że kluby nie zdążyły dokończyć formalności przed końcem stycznia i dlatego jego transfer nie wypalił.

A co do mojego ustawienia, wybacz ale ty chyba trenerem nie jesteś i nie tobie to oceniać. Chelsea od przyszłego sezonu diametralnie zmieni taktykę. Mówi się, że nie będą grać skrzydłowymi, a środek zajmie Ballack - Lampard - Makelele - Essien. Stąd powstałą moja paka. Najwyraźniej jednak ty wolisz grać tradycyjnie po Fergusonowemu 4-4-2 z środkiem O'shea - Smith's.

P.S. Boże czego tacy ludzie żyją na tym świecie jak manumef.

Wróć do „Anglia”