Naj

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Poko » 13 lis 2004, 20:59

Ja kibicuje Realowi Madryt,jestem wielkim fanem tego klubu od urodzenia a konkretniej od czasu kiedy się zacząłem int. Piłką nożną czyli od urodzenia :P .Bardzo lubię ten klub min. dla tego iż gra tam mój ulubiony zawodnik RAUL,bardzo podoba mi się jego gra nietylko dla tego że jest bardzo dobry i gra w jednym z najlepszych klubów w europie tylko za styl jaki prezentuje na boisku i jaką rolę odgrywa w klubie,ja w swoim klubie gram na pozycji def.pomocnika środkowego i bardzo dobrze się tam czuje i mimo że to nie jest pozycja Raula to i tak podoba mi się jego gra.Real Maryt jako klub także lubie bardzo nie dlatego że ma dużo kasy i klasowych zawodników tylko za to że grają mój ulubiony futbol a konkretniej styl,bardzo dużo technicznych zagrań które wprowadzają w zachwyt prawdziwego fana tego klubu,grają tzw.Klepe czyli zagrania z pierwszej piłki albo jej w miare szybkie oddanie.A tak ogólnie to ja uważam że liga Hiszpańska jest najlepszą ligą świata i dlatego też cenie zespoły które tam grają (ale nie wszystkie).Myślę że prawdziwy fan tego klubu podzieli moje zdanie jeżeli nie to zapewne zacznie się szersza dyskusja :wink: :) .

Wróć do „Puchary Europejskie”