Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 cze 2006, 20:26
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 10:00
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 30 cze 2006, 10:15
moj ulubiony gracz John Obi Mikel Very Happy
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 10:20
przewaznie daje mu takie wynagrodzenie jakie poleca mi asystent jezli nie chce podpisac kontraktu na warunkach mojego asystenta zawsze daje mu pilkarz kluczowy i wtedy przewarznie sie zgadza i zarabia 5tys tygodniowo zaraz po podpisaniu z nim kontraktu (jezli ma oczywiscie pilkarz kluczowy) podpisuje nowy kontrakt i daje mu mlody talent zawsze sie zgadza.... tak zawsze robie z mlodymi pilkarzami ktorzy nie chca ze mna podpisac kontraktuPróbowałem go kupić, ale nie udało się, bo nie miałem wystarczających funduszy. Jak podpisujecie z kimś kontrakty to jakieś wynagrodzenia typu kasa za bramkę dajecie czy coś w tym rodzaju??
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 30 cze 2006, 10:34
moj ulubiony gracz John Obi Mikel Very Happy
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 cze 2006, 12:57
Zależy. Jak zawodnik jest bardzo dobry i jego pensja jest wysoka, to daję pare tysiaczków za ewentualne bramki, asysty, występy itp. Jeśli nadal nie chce przejść, daję mu w łapę pareset tysiaczków.el_nino pisze:moj ulubiony gracz John Obi Mikel Very Happy
Próbowałem go kupić, ale nie udało się, bo nie miałem wystarczających funduszy. Jak podpisujecie z kimś kontrakty to jakieś wynagrodzenia typu kasa za bramkę dajecie czy coś w tym rodzaju??
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 cze 2006, 13:12
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 cze 2006, 13:28
Za występy nigdy nie daje nikomu premii. Wg mnie piłkarz i tak ma pensję więc żadne dodatkowe wynagrodzenie się nie należy, bo on nie robi mi łaski że wychodzi na boiskoLoczek pisze:daję pare tysiaczków za ewentualne bramki, asysty, występy itp.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 16:52
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 cze 2006, 17:46
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 20:42
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 01 lip 2006, 7:43
To chyba źle słyszałeśLoczek pisze: Ostatnio oglądałem na TVN Turbo magazyn poświęcony komputerom, grom i innym tego typu pierdołom. I tam zachwalali Championship Managera. Czy ktoś ma screeny z tej gry? Jeśli tak, linki proszę, bo nie wiem czy nie zainteresować się bliżej tą produkcją .
To, że ma mnóstwo błędów, to wiem, ale myślę, że przy odpowiednich łatkach da się te plamy wyprać.
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2006, 22:43
To u mnie defensywny pomocnik ma chyba najważniejszą rolę w zespole. Jeżeli chodzi o dobrze odbierających to Paulo Almeida i Patrick Paauwe. A ogólnie świetnie rozwiniętych to: Lucas Biglia (Argentinos) i Mascheranogiannibuffon pisze: lewa obrona: george mccartney, leighton baines, ashley cole, chivu, fabio aurelio(spokojnie moglby byc klasowym napastnikiem ), heinze, fawcett, fabiano, deschacht, pineda.
jaki jest wedlug was najlepszy def.pom?? mam w skaldzie nengomashe i lorik cana, ktory jest lepszy??
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 02 lip 2006, 11:16
King_of_CKM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 02 lip 2006, 11:39
Zenit St.PetersburgKing_of_CKM pisze:Jaka druyzyna radzicie zebym sobie zagral,bo juz gralem wieloma i teraz nie mam pomsylu,jakis taki team,zeby nie byl za silny,nie byl za dluzony,zeby w tej lidze w ktorej gra nie bylo ograniczen typu
(w wyjsciowym 3 obcokrajowcow),taki zeby byl spoko,moze byc z 2,3 czy 4 ligi ale zeby sie fajnie gralo,mam nadzieje ze macie jakies pomysly.
jackieboy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio