FMy - Strona 341

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 cze 2006, 20:26

Ja polecam Fernando Gago i Sergio Aguero, grają u mnie naprawde super, screenu nie podam bo zanim sie wrzuci na imageshack to troche czasu minie a mi juz limit padł :/

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 10:00

chcecie talenty to macie:
1Rafael Sobis NŚ / Internacional BRA
2Diego NŚ / Internacional BRA
3Rodrigo Tiui N / Fluminense BRA
4Renato PPŚ / Corinthians BRA
5Pipoca OPL / Corinthians BRA
6Pablo Vitti N / Central ARG
7Claudio NŚ / Palmeiras BRA
8Francismar OPPŚ,NŚ / America (MG) BRA
9Kerlon OP/N / Cruizerio BRA
10Fabio Santos O/DBP/PL / Sao Paulo BRA
11Fernando Genro N / Gremio BRA
12Ricardinho N / Atletico Paranaense BRA
13Sidnei OŚ / Internacional BRA
14Louis Antonio Valencia OPŚ / Villarreal EKW
15Pedro Esterilla N / Espoli EKW
16Walter Garcia LB, OŚ / San Lorenzo ARG
17Leandro Gioda LB, OŚ / Lanus ARG
18Gustavo Cabral LB, OŚ / Racing Club ARG
19Gustavo Oberman NŚ / River ARG
20Marcelo Bravo PL / Central ARG
21Neri Cardozo OPPL / Boca ARG
22Hernan Pierone N / San Lorenzo ARG
23Sergio Aguero OP/NŚ / Indepediente ARG
24Osvaldo Miranda N / Indepediente ARG
25Juan Manuel Torres DP / Racing Club ARG
26Claudio Andres Maldonado DP / Santos CHI
27Indio O/DBP/PP / Ipitanga BRA
28Carlos Magno O/DBP/OPP / Vitoria BRA
29Javier Mascherano DP / Corinthians ARG
30Alberto Zapater DP / Zaragoza ESP
31Juses Naves OPPŚ, NŚ / Sevilla ESP
32Alexis OPŚ, DP / Malaga ESP
33Nik Besango OŚ, DP / Salt Lake USA
34Quaces Krik OPP, N / Los Angeles USA
35Filipe O/DBPL / Real Madrid BRA
36Lasse Qvist N / FC Kopenhaga DEN
37Antonio Vera DP / Sevilla ESP
38David Generelo DP / Zaragoza ESP
39Karl Svensson LB, OŚ / IKF Goteborg

moj ulubiony gracz John Obi Mikel :D
polecam pozycje 1, 3, 9, 10, 14, 16, 17, 18, 19, 26, 29, 39

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 30 cze 2006, 10:15

moj ulubiony gracz John Obi Mikel Very Happy

Próbowałem go kupić, ale nie udało się, bo nie miałem wystarczających funduszy. Jak podpisujecie z kimś kontrakty to jakieś wynagrodzenia typu kasa za bramkę dajecie czy coś w tym rodzaju??

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 10:20

Próbowałem go kupić, ale nie udało się, bo nie miałem wystarczających funduszy. Jak podpisujecie z kimś kontrakty to jakieś wynagrodzenia typu kasa za bramkę dajecie czy coś w tym rodzaju??
przewaznie daje mu takie wynagrodzenie jakie poleca mi asystent jezli nie chce podpisac kontraktu na warunkach mojego asystenta zawsze daje mu pilkarz kluczowy i wtedy przewarznie sie zgadza i zarabia 5tys tygodniowo zaraz po podpisaniu z nim kontraktu (jezli ma oczywiscie pilkarz kluczowy) podpisuje nowy kontrakt i daje mu mlody talent zawsze sie zgadza.... tak zawsze robie z mlodymi pilkarzami ktorzy nie chca ze mna podpisac kontraktu

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 30 cze 2006, 10:34

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 cze 2006, 12:57

el_nino pisze:

Zależy. Jak zawodnik jest bardzo dobry i jego pensja jest wysoka, to daję pare tysiaczków za ewentualne bramki, asysty, występy itp. Jeśli nadal nie chce przejść, daję mu w łapę pareset tysiaczków.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 cze 2006, 13:12

Może mi ktoś wypisać wszytkich zawodników którzy przychodzą do Atletico Madryt w tym po MŚ w tym okienku transferowym.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 cze 2006, 13:28

Loczek pisze:daję pare tysiaczków za ewentualne bramki, asysty, występy itp.
Za występy nigdy nie daje nikomu premii. Wg mnie piłkarz i tak ma pensję więc żadne dodatkowe wynagrodzenie się nie należy, bo on nie robi mi łaski że wychodzi na boisko :wink: Inne wynagrodzenia daję przeważnie takie jakie chce piłkarz, a pensję czasem mniejszą od jego życzeń.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 16:52

co do Mikela to zawsze trenuje go na DP, w ustawieniach ma kompletny wiec 2 miesiace i ma juz uzdolniony... i gra rewelacyjnie wymiata tak jak Mascherano :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 cze 2006, 17:46

Czy ktoś się orientuje kiedy mniej więcej wychodzi najnowszy Football Manager?

Ostatnio oglądałem na TVN Turbo magazyn poświęcony komputerom, grom i innym tego typu pierdołom. I tam zachwalali Championship Managera. Czy ktoś ma screeny z tej gry? Jeśli tak, linki proszę, bo nie wiem czy nie zainteresować się bliżej tą produkcją .
To, że ma mnóstwo błędów, to wiem, ale myślę, że przy odpowiednich łatkach da się te plamy wyprać.
Ile kosztują mniej więcej orginalne gry tego typu?

Pozdro

Acha i jeszcze jedno, jesli chodzi o posty tio ich liczna się nie zwiększa po pisaniu w tgym temacie? Bo coś mi się zdaje że u mnie to stanęło w miejscu

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 30 cze 2006, 20:42

z tego co czytalem to FM 2007 ma wyjsc w grudniu.. zawiodlem sie na CM 5 i nie mam ochoty ruszac nowszej serii tej gry... wole pozostac przy kochanym FMie :)

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 01 lip 2006, 7:43

Loczek pisze: Ostatnio oglądałem na TVN Turbo magazyn poświęcony komputerom, grom i innym tego typu pierdołom. I tam zachwalali Championship Managera. Czy ktoś ma screeny z tej gry? Jeśli tak, linki proszę, bo nie wiem czy nie zainteresować się bliżej tą produkcją .
To, że ma mnóstwo błędów, to wiem, ale myślę, że przy odpowiednich łatkach da się te plamy wyprać.
To chyba źle słyszałeś :D Wczoraj ściągnąłem CM 2006. Taki badziew że nie pytaj :x Jedyne co jest fajnego to to że biegają małe ludziki po boisku i możesz gdzie chcesz wystawić zawodnika (pozycje ).

Tu masz wszystko o tej grze - http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;gra,33,111 ... ;core.html

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2006, 22:43

Gram sobie Nappoli Soccer i wywalczyłem awans do Serie B. Robię przemeblowanie składu przed sezonem i szukam prawego obrońcy z Paszportem UE, który zgodziłby się przejść do mojego zespołu. BTW to pierwszy raz w życiu wygrałem ligę nie przegryuwając meczu i podpisując 4-letni kontrakt jako menager.

Polecam piłkarza o nazwisku Zecchin z Padovy (korzenie jak u Del Piero xD), świetny rozgrywający, gra na pozycji OP LŚ.

a co do tego tematu:
giannibuffon pisze: lewa obrona: george mccartney, leighton baines, ashley cole, chivu, fabio aurelio(spokojnie moglby byc klasowym napastnikiem ), heinze, fawcett, fabiano, deschacht, pineda.

jaki jest wedlug was najlepszy def.pom?? mam w skaldzie nengomashe i lorik cana, ktory jest lepszy??
To u mnie defensywny pomocnik ma chyba najważniejszą rolę w zespole. Jeżeli chodzi o dobrze odbierających to Paulo Almeida i Patrick Paauwe. A ogólnie świetnie rozwiniętych to: Lucas Biglia (Argentinos) i Mascherano ;)

proszę o pomoc!

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 02 lip 2006, 11:16

Jaka druyzyna radzicie zebym sobie zagral,bo juz gralem wieloma i teraz nie mam pomsylu,jakis taki team,zeby nie byl za silny,nie byl za dluzony,zeby w tej lidze w ktorej gra nie bylo ograniczen typu
(w wyjsciowym 3 obcokrajowcow),taki zeby byl spoko,moze byc z 2,3 czy 4 ligi ale zeby sie fajnie gralo,mam nadzieje ze macie jakies pomysly.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 02 lip 2006, 11:39

King_of_CKM pisze:Jaka druyzyna radzicie zebym sobie zagral,bo juz gralem wieloma i teraz nie mam pomsylu,jakis taki team,zeby nie byl za silny,nie byl za dluzony,zeby w tej lidze w ktorej gra nie bylo ograniczen typu
(w wyjsciowym 3 obcokrajowcow),taki zeby byl spoko,moze byc z 2,3 czy 4 ligi ale zeby sie fajnie gralo,mam nadzieje ze macie jakies pomysly.
Zenit St.Petersburg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”