stomil olsztyn forever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 02 lip 2006, 21:32
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lip 2006, 21:42
NA Wimbledonie mecze w niedizele nie sa rozgrywane przynajmniej mi sie tak wydaje wg. tradycjibyly dzisiaj mecze? odwolane czy co? nie bylo mnie w chacie caly dzien i nie wiem
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 02 lip 2006, 21:44
stomil olsztyn forever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lip 2006, 18:45
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 lip 2006, 8:54
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 05 lip 2006, 20:02
Crash_Romeo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lip 2006, 20:26
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaprzyk1991 » 06 lip 2006, 12:13
Może i Nadal szybko się uczy grać na trawie ale jak na Federera to chyba jeszcze za mało. Nadal może i ma olbrzymi talent ale do Rogera i jego gry na trawie jeszcze mu troche brakuje. Osobiście myślę, że Federer znowu wygra Wimbledon. Jeśli Rafael wygra turniej to będzie to dla mnie niespodzianka.Crash_Romeo pisze:Roger Federer znowu dzisiaj nie dał szans Ancicowi, czy wielki Szwajcar znowu w finale zmierzy się z Rafaelem Nadalem "2" światowego Rankingu...czy tym razem Ferdex nie da szans Nadalowi na trawie ? W tym turnieju imponuje mi Hiszpan ktory przy małym doświadczeniu radzi sobie Świetnie na trawie. Mówiono że nie wychodzą mu sztuczki które prezentuje na innych nawierzchniach... w szczególności w tych grach na cegle i na kortach R.Garrosa, Rafael mógł już odpaść na samym początku turnieju kiedy to po dwóch przegranych setach z Robertem Kendrickiem zdołał odrobić strate i w wielkim stylu pokonał rywala. Nadal w zastraszającym tempie uczy sie wiele na trawie. Wielkim wydarzeniem byłoby zobaczyć tą dwójke na kortach Wimbledonu w Finale !!
Kaprzyk1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lip 2006, 21:56
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 22:10
Jak to mawiam "kóń wygrał" z Sharapovą i to dość gładko jak na tej klasy przeciwniczkę. Henin jest jednak w bardzo wysokiej formie i liczę, że pokona "babo-chłopa".Messi E2 Ronaldinho pisze:Amelie Mauresmo
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lip 2006, 22:33
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 22:51
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 08 lip 2006, 18:49
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2006, 20:30
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin