MŚ 2006: 1/2 - Niemcy : Włochy - 4 lipca - Dortmund

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 lip 2006, 12:15

Statystki są zawsze dla mnie jakimś argumentem i ten mecz nie jest wyjądkiem, bo zawsze śledze liczby. Od spotkań ligowych po faule w LM :P Wiec teraz ta statystyka nie niczym szczególnym. Szkoda tylko że Niemcy zapominaja o tym a gadają o liczbach które im pasują wszystko inne to historia :lol:

Napisz mi prosze w czym Niemcy są lepsi o Włochów ? bo ja czegoś nie rozumiem ... i zacznyj od reprezentacji a skończ na klubach i samej lidze. Bo jak zauważyłem Ty najpierw coś napisze a potem zmieszniasz temat by nie odpowiedzieć ?

Ilu Niemców jest w tej kadrze ? co maja w tym momencie Francuzi do tego skoro ich naród zawsze był przyjaznie nastawiony do emigrantów. Ile % takich jest mieszkańców kraju Trójkolorowych. Chyba troche zapominasz kto jaka role pełnił w tym wszystkim. Niemcy są dla mnie nikim ale nie za względy na historyczne czy polityczne [choc te tez bys mógl wziąśc pod uwage pisząc coś takiego] podłoże ale za całokształ jako naród.

Od moje przyjaciela - cela nr 6 . :lol: pozdrawia Ci i mówi żebyć uważał bo Ci żyłka pęknie - lepiej uciekać na zachód tam zobaczysz życie - a wrocić szybciej niż myslisz chyba że jesteś dzinka :wink: która liczy tylko na kase :lol: Bundesliga to nie liga - tylko Bayern sie tam liczy a wszyscy inni to rzemieśnicy :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”