Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 lip 2006, 10:53

Ciekawe opinie wygłaszacie ale mnie co innego dręczy - czy ta śmieszna wręcz żenująca wypowiedz ministra sprawiedliwość odnoście amnesti nie zaszkodzi drużynie Azzurrich ? Już teraz są umotywowani w 100% dali by sie pokroić za złoto. Za Italie - a tu wypowiedz która tak naprawde moze nawet ich "zablokować" - dająca nadzieje nie tylko faną ? jak to na nich wpłynie ? oczywiście nie wiemy jak ten wywiad odebrali sami piłkarze - tym bardzie że widziałem już z 6 konderencji przed finał w którym każdy od Buffona po Perrotte mówili nie ma teraz tematu Calciopoli - jest temat złoto :] Oni wiedzą najlepiej co się dzieje i mam nadzieje że wszystko inne niże finał i złoto nie bedzie siedziało w ich głowie w czasie emczu. Choc patrząc na koncentracje i zaangażowanie w popszednich spotkaniech można być chyba spokojnym..

Finał mundialu 9 lipca - początkowo wyrok tez miał zapaśc do 9 lipca - ale nie tak dawno prokuratura przeszuneła o 1 dzień to wydarzenia na 10 - nie brak domysłów że to jest spowodowane tym że już bedzie znany wynik meczu finałowego :roll: choć chyba bardzie prawdopodobny jest fakt że 9 będzie niedziela ....

Wróć do „Wracając Do Meritum”