Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 94

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 23:22

Martinho pisze:Rozwin
my=polacy
rozumiem, jak na Bayern, lub inną Barcelonę ktos pisze "my" utożsamiając się z klubem
ale pisac o innej kadrze w ten sposób ? dla mnie niepojęte [stąd ta ironia w poście wyżej] ale OK, twoje prawo, nic nie mówie.
Może Togo ?
Togo grało ładnie, zwłaszcza Kader i Ade :P gadujcie dalej :lol:

a tak swoją drogą, tak jak napisał Marco - trudno było nie skumać tej ironii :badziewie:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2006, 23:25 przez fieldy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lip 2006, 23:22

Niggaz pisze:Zapomniałem o tym napisać Lol Mistrzostwo Świata to było Exclamation Piłkę można było podać do partnera na 23534 różne sposoby, ale Cristiano musiał wykonać coś specjalnego. Szkoda, że jeszcze nie zaczął podbijać w strone własnej bramki a potem się nie rozpłakał i nie pokazał środkowego palca Rolling Eyes
Już pomijajac to strasznie irytujace są te jego nurkowania. Tak jak powiedzieli komentatorzy kiedyś na prawde będzie faulowany i sędzia nie odgwiżdze przewinienia. Nie rozumiem Scolariego, ja na jego miejscu juz dawno postawiłbym sprawe jasno: przestajesz grac pod siebie i pod publiczkę, kończysz z wymuszaniem fauli albo out z kadry. Jeśli tego nie zrozumie to znaczy, że nie warto na niego stawiac. Piłka nożna to jednak sport zespołowy.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 23:24

Cieszy brazowy medal jednak jest niedosyt, bo mielismy zostac mistrzami swiata, a zespol na taki tytul niewatpliwie posiadamy.
no i mieliscie sedziow, ktorzy pilnowali wyniku. Gdyby nie oni to wasz marsz zakonczylby sie na Albicelestes, 2 slownie dwa karne ewidentne Slowak nie widzial (ciekawe slowianskie nazwisko Michel :P )

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 lip 2006, 23:26

Przeciez o nurkowaniu juz od dawna bylo wiadomo. Odejdzie Scolari, odejda nurki.

A co do Cristiano to i tak zauwazylem poprawe w porownaniu z tym co gral na poczatku mistrzostw, bo wtedy nie dosc, ze sie wiecej kiwal to jeszcze mu to nie wychodzilo.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2006, 23:31

No wiesz fieldy, rozmowa byla o Niemcach a ty z ironia o Polsce wyskoczyles...

Ja utozsamiam sie zarowno z Polakami jak i z Niemcami. Oczywiscie z Polska nieporownanie wiecej ale z Niemcami nie powiem ze wcale. Mamusiu, czy ja jestem dziwny :?:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 lip 2006, 23:32

Martinho pisze:Mamusiu, czy ja jestem dziwny
Tak.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2006, 23:37

ossy, czy ty jestes moja mama :?:
assurbanipal pisze:no i mieliscie sedziow, ktorzy pilnowali wyniku
zaraz zaczne mordowac zardzewialymi grabiami... :evil:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 lip 2006, 23:39

Martinho pisze:ossy, czy ty jestes moja mama

synku :płacze: :płacze: :płacze:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 08 lip 2006, 23:58

Corinthians pisze:Przeciez o nurkowaniu juz od dawna bylo wiadomo. Odejdzie Scolari, odejda nurki.

Oby Beenhaker naszych nauczyl tego nurkowania, bo ja bym osobiscie zadowolil sie wicemistrzostwem Europy i 4 miejscem na swiecie.
Corinthians pisze:A co do Cristiano to i tak zauwazylem poprawe w porownaniu z tym co gral na poczatku mistrzostw, bo wtedy nie dosc, ze sie wiecej kiwal to jeszcze mu to nie wychodzilo.

On chociaz cos probuje a nie tak jak inni gdy tylko znajdzie sie ktos kolo niego odrazu wycofuje pilke. Kazdy pilkarz spelnia jakas role, a Cristiano jest poprostu takim wolnym elektronem ktoremu wszystko wolno bo Scolari dajemu takie blogoslawienstwo.
Martinho pisze:Ja utozsamiam sie zarowno z Polakami jak i z Niemcami. Oczywiscie z Polska nieporownanie wiecej ale z Niemcami nie powiem ze wcale. Mamusiu, czy ja jestem dziwny Question

Nie, nie jestes. Ja tez nie mam nic przeciwko Niemcom. Mam gdzies historie, Polsko - Niemieckie konflikty, fakt ze wygrali z nami w grupie. Jesli chodzi o druzyny narodowe to nie mam swoich faworytow, kibicuje poprostu tym ktorych gra aktualnie podoba mi sie najbardziej. a akurat gra Niemeic przypadla mi do gustu bo trzeba przyznac ze chyba pierwszy raz w historii maja tak mloda i ofensywnie nastawiona druzyne. Nawet Brazylia moze brac z nich przyklad.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 0:06

LookAsh pisze:Oby Beenhaker naszych nauczyl tego nurkowania, bo ja bym osobiscie zadowolil sie wicemistrzostwem Europy i 4 miejscem na swiecie.
myślisz, że symulowanie fauli w "16" dało im te sukcesy ? ...Lookash'owi gratulujemy poczucia humoru :P
LookAsh pisze:a Cristiano jest poprostu takim wolnym elektronem ktoremu wszystko wolno bo Scolari dajemu takie blogoslawienstwo.
wątpię aby Scolari dał mu pozwolenie na grę do przeciwnika piętka :D choć kto ich tam wie.
LookAsh pisze:Nie, nie jestes. Ja tez nie mam nic przeciwko Niemcom. Mam gdzies historie, Polsko - Niemieckie konflikty, fakt ze wygrali z nami w grupie. Jesli chodzi o druzyny narodowe to nie mam swoich faworytow, kibicuje poprostu tym ktorych gra aktualnie podoba mi sie najbardziej. a akurat gra Niemeic przypadla mi do gustu bo trzeba przyznac ze chyba pierwszy raz w historii maja tak mloda i ofensywnie nastawiona druzyne. Nawet Brazylia moze brac z nich przyklad.
nie o to tu chodzi, mnie np. chodziło o sam fakt napisania MY przez Martinho, kiedy pisał o kadrze Niemieckiej. Taka już moja natura, ze jak co zobacze, to sie przyczepie

A tymczasem O. Kahn ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery ... teraz sie wysypią ci kończący :P Ciekawe ilu Polaków skończy z kadrą :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2006, 0:16

Widzę, że w knajpie gorąca atmosfera, więc może zmienię temat zanim będą interweniować bramkarze :P
Prefekt Rzymu Achille Serra wprowadził zakaz sprzedaży alkoholu w wielu dzielnicach miasta podczas finału piłkarskich mistrzostw świata między Włochami a Francją.
A to sobie dopiero wymyślili. :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 0:22

a już miałem do Rzymu jechac na telebimie mecz ogladać :P

ale skoro tak stawiają sprawę. pffff

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lip 2006, 0:25

Pfffff u nas w knajpie jest lepiej. Stawiam kolejkę dla wszystkich! Fieldy płaci!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8708
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2006, 0:27

pijcie beze mnie :wink:
ide spac :P

dobranoc

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2006, 0:27

brylancik pisze:A to sobie dopiero wymyślili.
Czyli nie jesteśmy sami. U nas jak B16 przyjechał to była prohibicja. W dniu dziecka chyba też. Paranoja
Ostatnio zmieniony 09 lip 2006, 0:28 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”