Kumpel z Poznania napisal mi ze kraza plotki ze widziano Smude wychodzacego z punktu bukmacherskiego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 lip 2006, 20:32
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 lip 2006, 20:56
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2006, 21:52
Jezeli w zespole drzemie potencjal to z takim zespolem jak FC Tiraspol wygrywac po prostu trzeba. Na pewno zgranie bylo jednym z powodow, ale nie przewazajacym.fieldy pisze:Chyba nikt nie oczekiwał, ze Smuda z kilku weteranów i młodych piłkarzy Amici stworzy zgrany dobry kolektyw już po miesiącu pracy ?
Darowacfieldy pisze:A ten cały letni puchar mogliby sobie darować.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 23:04
kiedy zespół jest w budowie, kiedy pojawia się nowy trener, kiedy praktycznie klub jest budowany od nowa i kiedy trzeba sie dobrze przygotować do nowego sezonu, IMHO Lech nie powinien brac udziału w tym pucharze, zresztą zawsze przy okazji tego pucharu są jakieś "ale" zwłaszcza jeśli chodzi o porę jego rozgrywania.Martinho pisze:Darowac Question Przeciez to forma reprezentowania kraju w rozgrywkach europejskich...
a drzemie ? nie wiemy jak ze sobą beda współpracować Wasilewski z Reissem, Kikut z Zakrzewskim, czy Linka z Bosackim, nie wiemy co z tego wyjdzie, kilku piłkarzy dobrych, kilku młodych, dopiero co wchodzących w dorosłą piłkę, tak na prawdę, to za kilka miesięcy bedzie mozna móić o jakimkolwiek zespole. Jak na razie to zlepek 2 klubów, z którego nie wiadomo co wyjdzie.Martinho pisze:Jezeli w zespole drzemie potencjal
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lip 2006, 23:46
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2006, 23:47
kto zapowiadał walkę o mistrza w tym sezonie ? nie wyczytałem takich słów.Zico_FCI pisze:jeżeli drużyna z Naddniestrza ogrywa jak chce Lecha, który zapowiada walkę o mistrza w tym sezonie to coś jest nie tak. Shocked
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 lip 2006, 23:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 0:01
wiem o tym, na cas pracy z kadrą został urlopowany, we Wronkach zawsze miał mijesce i pewnie jeśli będzie chciał to w Lechu też go Rutkowski gdzieś wciśnie. Nawet prezes nie będzie miał nic do gadania, bo jego przecież mozna zmienić.piwus pisze:Nie-detektyw Rytkowski stwierdził, że Janas jest na "przedłużonym urlopie".
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2006, 0:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 lip 2006, 0:15
Dobra może trochę przesadziłem ale … Amica była w zeszłym sezonie trzecia a Lech szósty więc chyba nikt w Poznaniu nie bierze przed sezonem miejsca niższego niż trzecie – zgadza się ? Czyli cel minimum to najniższy stopień podium. Jak wygląda plan maksimum można się domyślić.fieldy pisze:kto zapowiadał walkę o mistrza w tym sezonie ? nie wyczytałem takich słów.
jakbyś miał jakiś wywiad/artykuł/cokolwiek - bedę wdzięczny
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 0:20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2006, 9:34
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 10:04
to do złotych ust się nadajeMartinho pisze:Gdzie ten wielki Lech ktory mial walczyc o mistrza Polski
to teżMartinho pisze:Wielka fuzja nie wystrzelila.
gdybyś był w temacie, choć odrobinę, to byś wiedział, że puchary europejskie mają być za 2-3 lata w Poznaniu. Tak się buduje drużynę, nikt w miesiąc nie zbuduje ekipy nawet na puchar Intertoto.Martinho pisze:To ja sie pytam: kiedy bedzie czas na europuchary
nie ma usprawiedliwienia, skompromitował się i tyle, gdyby sie skompromitował z niemieckim zespołem to jeszcze by mozna zrozumieć, ale dostali w dwumeczu 1:4, z zespołem z mołdawii.Messi E2 Ronaldinho pisze:Niektorzy nie powinni ise wypowiadac z kim Lech odpadl bo on to przynajmniej ma jakies usprawiedliwienie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2006, 10:18
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 10:30
zajebiste porównanie, mimo wszytsko nie ten poziom rozgrywek.Martinho pisze:Co do polaczenia. Kujawiak polaczyl sie z Zawisza i jakos nie musieli potrzebowac czasu zeby utrzymac swoja forme...
to przeczytaj sobie jeszcze raz cytaty z ciebie, z mojego posta wyżej, następnie się zastanów, cyz na prawdę nic nie oczekiwałeś.Martinho pisze:Nie oczekuje po nim niczego wielkiego
już pisałem, wyżej, jak się nie orientujesz, to się nie wypowiadaj, bo banialuki piszesz.Martinho pisze:Byla mowa o wielkich transferach, ktore pozwole na walke z Wisla i Legia. Jak sie okazalo to transferow nie ma.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio