Bazar w Turynie - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto opuści Starą Dame w najbliższym czasie ...

Emerson
7
9%
Trezeguet
3
4%
Ibrahimović
18
23%
Buffon
16
21%
Camoranesi
1
1%
Zambrotta
8
10%
Vieira
8
10%
Nikt !
5
6%
Nikt z tej listy
1
1%
Capello
10
13%
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2006, 14:07

Terezeguet miedzy ROMA, Barca a Lionem... chociaz Roma favorytem napewno nie jest to i teak ciekawe...hmmm..ale jadnak bym wolabym Mirko..:P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 maja 2006, 15:25

dzieciol31 pisze:ale jadnak bym wolabym Mirko..

A słyszałeś co z Mirko ? :? prawdopodobnie mundial nie dla niego :? Vucinic K.O ! Teraz do dopiero chłopak ma pecha, szanse na mega transfer - na inny poziomi piłki - największa impreza w życiu czyli mundial - a tu uraz i to poważny :?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 27 maja 2006, 17:40

*_Zaza_* pisze:A słyszałeś co z Mirko ?
nic nie wiem...?! powazne?!

Z jednej strony to moze zabrzmi glupio ale to dobrze...moglby sie wypromowac..i wlaczyly by sie duzo silniejsze i bogatsze kluby..wiem ze to glupi brzmi..ale..tyaka jest prawda... ma nadzieje ze to nic powaznego i nie przeszkodzi mu w rozwoju jego pilkarskiej kariery...:)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 maja 2006, 18:00

Wyglada na poważny uraz :? - masz racje głupio to zabrzmiało o tym "to dobrze" :? :roll: Ja sądze że prawda jest taka że każdy klub zabiegający o takiego gracza zaczą temat już dawno. Gdy Lecce było juz jedna noga w serie B - i gdy było pewne że Mirko odejdzie. Kazdy z tych menazerów zdaje sobie sprawe że taki mundial to jak "baraz" [no prosze jaka zbierzność] Zreszta jesli wybrał klub juz dano to i stosowny papier podpisał - już na tym zależało temu przyszłemu pracodawcy :wink:

Wracają to tematu - mam prośbe do Juvetino :wink: z tego co nie dawno wyczytałem Juventus zakupił Szweda z Ajaxu na raty. To głupio brzmi bo przeciesz nie dostali na niego ksiazaczki :wink: I mam pytanie ja to wyglądało ? czy juz są kwita ? jaka to była kwota ? Bo Juventus złożył [złoży ?] kolejna oferte nowego kontraktu. Obceny upływa w 2007 roku.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 16:39

Odświeże temat bo mercato sie kręci jak w Porto Alegre Samba :PPlotki mówią że Barcelona już nie tylko marzy o Gianluca, ale zaczeła działać. Operacja Zambrotta - Katalonia rozpoczęta. I o dziwo może to był łatwiejsze niż z przypadku "operacji" Chivu. Choć jeszcze 2 miesiace temu fantastyka ... Barca ma silna grupe konkurentów :wink:

Kolejna plota to :shock: David Trezeguet w Romie - Franco Sensi zaufa Spallettiemu i zainwestuje wiecej kasy tego okna. Agent Francuza - ojciec [?] wujek [?] swoją wypowiedzia dał temat prasie. Nie przekreslił Romy w walce o Davida. Oprócz Romy ponoć Real nadal ma Treze w planach. Ale pewnie wszystko zależy kto wygra wybory.

Emerson już nie wróci do Turyny z Mundialu :wink: ma dwa bilety Madryt i Mediolan. Duże zależy od tego czy Fabio Capello też wsiądzie do samolotu :wink: Co ciekawe ponoć oba kluby z Mediolanu zabiegają o "Cygana" - a Inter może dać Juve Alvero Recobe :shock: To ci news.

Pavel Nedved w Monaco :shock: jak wiemy w księstwie dobrze płaca :) Inne podatki = inne zarobki :P Nikt mu nie da tyle co tam. Choc w Juve tez zarabia swoje. Di Vaio - Vieri - Koller - Nedved - Plasi = Włosko - Czeska kolonia a jeszcze Urugwajczyk Chevanton- będzie mocna paka - nowy ciekawy trener "ograny" w Ligue 1 - Rumun Laszko Boloni [wcześniej Rennes]

P.S. Bobo obejrzy MŚ w domu - nie dziwie mu sie - Grają w karty na pieniądze :P albo w rozbieranego Ona wygrywa :lol:
Obrazek

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 cze 2006, 17:31

*_Zaza_* pisze:Co ciekawe ponoć oba kluby z Mediolanu zabiegają o "Cygana"
Kurde, nie wiedziałem, że taki kluby jak Inter i Milan chcą naszego obrońcę... Wenger niech jak najszybciej szykuje dla niego nowy kontrakt :!:
*_Zaza_* pisze:Pavel Nedved w Monaco
No, no, Monaco nieźle się wzmocniło, a okienko jeszcze się nawet nie zaczęło... ciekwe czym jeszcze nas zaskoczą :)

Krążą jeszcze plotki, że podobno Cole ma odejść a jako jego następca ma przyjść Chellini (dobrze napsiałem?).. :shock: Jak dla mnie mało prawdopodobne i bardzo dla nas nie oplacalne 8) Na szczęście :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 cze 2006, 17:40

Pasztet pisze:
Krążą jeszcze plotki, że podobno Cole ma odejść a jako jego następca ma przyjść Chellini (dobrze napsiałem?).. :shock: Jak dla mnie mało prawdopodobne i bardzo dla nas nie oplacalne 8) Na szczęście :D
Zle napisales bo powinno byc Chiellini ale potem z tym ze to dla was nieoplacalne piszesz juz tylko dobrze :)
Wiadomo ze Wenger ostatnio bardzo gustuje w mlodych chlopcach (jakkolwiek to brzmi) ale Chiellini jest przynajmniej o klase gorszy od Cola.Co prawda Giorgio jest 4 lata mlodszy od Ashley'a ale nie przesadzajmy przeciez Cole ma zaledwie 25 lat i nie widze powodow zeby go sprzedawac (chyba ze zawodnik sam chce tak bardzo do Chelsea jak Szewa).

Cygan?Dobry zart.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 17:48

Pasztet ale nie o Waszego Pasqual'a Cygana chodzi a o "cygana" - Roma :wink: jak to było na meczu AS Romy ? do Siniszy ? cygan, brudny cygan :lol: :wink:

Chiellini ? w sumie racje też są ploty o Włochu i Kanonierach zapomniałem dopisać :wink: ale wątpie by Cole odszedł. Bo "romansie" z Chelsea teraz będzie oddany. Tym bardzie że Henry pozostał. To jest sygnał. Zresztą chyba sam Ashley ostatnio sie wypowiedział w tym temacie. To Kanonier z krwi i kości.

Awatar użytkownika
Balon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 16 cze 2006, 21:13

No Blasi bedzie chyba pierwszym piłkarzem który opusci Juve. Wczoraj na stronie był news ze jest juz fioletowy ale na www.juventus.com nie potwierdzili tego. Mozna na wielorako rozumiec ten transfer. Blasi nie zachwycał, ale moze to jest poczatek wielkiej typrzedazy?? kto wie.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 16 cze 2006, 21:32

Blasi chyba i tak byl na wylocie z Juve nawet jakby ta cala afera nie wybuchla wiec narazie ten transfer o niczym nie swiadczy ... mi sie wydaje ze najbardziej wyprzedaz ruszy po ogloszniu wyniku i MS.

A co do samego transferu to ciekaw jestem czy oznacza on ze Brochi nie bedzie gral w nastepnym sezonie w Violi ... :?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 15 lip 2006, 12:19

Bazar możemy uznać za otwarty:

Fabio Cannavaro
Włochy, Juventus, Obrońca.
Wiek: 32 l. Mecze/gole w reprezentacji: 100/1. Prawdopodobny następny klub: Real Madyt

Zlatan Ibrahimovic
Szwecja, Juventus, Napastnik.
24 l. 41/18. Prawdopodobny klub: Inter Mediolan

Mauro Camoranesi
Włochy, Juventus, Skrzydłowy.
29 l. 26/1. Prawdopodobny klub: Valencia albo Liverpool

Emerson
Brazylia, Juventus, Pomocnik.
30 l. 73/6. Prawdopodobny klub: Real

Gianluca Zambrotta
Włochy, Juventus, Obrońca.
29 l. 58/2. Prawdopodobny klub: Real

Patrick Vieira
Francja, Juventus, Pomocnik.
30 l. 94/6. Prawdopodobny klub: Inter

David Trezeguet
Francja, Juventus, Napastnik.
28 l. 66/32. Prawdopodobny klub: Lyon albo Arsenal

Lilian Thuram
Francja, Juventus, Obrońca.
34 l. 121/2. Prawdopodobny klub: Barcelona albo Tottenham

Gianluigi Buffon
Włochy, Juventus, Bramkarz.
28 l. 67/0. Prawdopodobny klub: Milan albo Arsenal.[/b]

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 lip 2006, 12:34

NBo to myk biorę Davida do koszyka żeby nikt mi go nie ukradł :>

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2006, 12:38

j1mmy pisze:NBo to myk biorę Davida do koszyka żeby nikt mi go nie ukradł
bierz śmiało, bo o zainteresownaiu Trezeguetem ze strony Wengera już nic nie słychać, była mowa ale przed kilkoma miesiącami. Teraz już go chyba nie chcemy :P

Jest wasz.
ja natomiast z tej oferty 8) chętnie widziałbym tylko 1 zawodnika na Emirates, oczywiście mowa tu o Fabio Cannavaro. Idealny zawodnik dla nas :D

Jacho
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jacho » 15 lip 2006, 12:39

Tak Zico i może jeszcze mi powiesz, że wszyscy trafią do Interu :?: :roll:
Nie weim co w tej stawce robi Canna :?: :shock:
Jak już pisałem, zostaną ci zawodnicy co mają "jaja" i nie rzucają słów na wiatr. Liczę na Zambro i Gigi, że zostaną. Bo wiem, że tego chcą :P
Emerson, Vieira i Ibra. Ci zawodnicy już przed wyrokiem wiedzieli, że odejdą... Treze też być może się "poświęci" i zostanie :lol: Liczę na niego 8)

Ale jest też inny aspekt :arrow: kontrakty i rózne klauzule zawarte w nich.
W wypadku spadku do niżej ligi kontrakt samoistnie przestaje obowiazywać. Choć w takim klubie jak Juve taki zapis wydaje się wręcz niebywały :lol: A jednak... :lol:

Tak więc pozostanie danych zawodników w drużynie zależy od aspektu finansowego, sportowego, prawnego, ale co najważniejsze od samych chęci danego zawodnika...

Emota nie jest kropką. Kropka nie jest emotą.

No co ty nie powiesz...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lip 2006, 12:50

Zico no wiesz co - :> Onet Forza ? Może jeszcze zaczniemy cytowac Zbyszka Bońka :>?

Bazar - bazarem ale jeszcze nie teraz. Narazie plotki trzeba sortować bo każdy dzis chce wykorzystac wyrok i naprawde nie ma co sledzić serwisów mercato. To jest jeszcze szał wyroku a nie mercato.

Pamietajcie też że lada dzień sami piłkarze zabiorą głos - ba już zabrałko kilku ale widać nie każdego to interesuje ... A na Onecie nie piszą :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”