Bazar w Turynie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 lip 2006, 15:25

Zico wiesz nie chwaląc sie juz jakiś czas temu byłem pewny w jakims stopniu co do losów Milanu i Juve w tej aferze. W zasadzie każdy w temacie był w pewien sposób pewny. Każdy news obojętnie czy to na temat Kaki' Gattuso - Zlatana czy Buffona i Thurama zaczynał sie od słowa "degradacja" teraz masz to jak na tacy ale sądzisz ze piłkarze zaczną uciekać z klubów zdegradowanych aż tak bardzo ?

Fabio Cannavaro - jak to napisałej jeden z dzienników na mundialu w końcu wyszedł z cienia Nesty - kto mu to zagwarantował ? Lippi i Juventus bo gdy zamieniał Inter na Juve byli tacy co stawiali ['] przy jego nazwisku. A teraz śmiało może stawiac **** gwizdki :] Włosi mu dziekują za taki mindial w jego wykonaniu z opaską na ramieniu om ma szacunek i sam się szanuje ...

Oczywiście że np. gracze z jedno sezonowym starzem na Delle Apli inaczej na to patrza nić Ci co graja od 4 lat ale podstawa to podział na Włochów i stranierich :!: To będzie najwazniejsze

Zico_FCI pisze:Wiem, że są to tylko i wyłącznie spekulacje ale chyba po to powstał ten temat – aby o tym pisać – prawda ?
Tak masz racje po to powstał - teraz pytanie znajdziesz wszystkie news od wczoraj od godziny hmmm 9 rano do tego tematu ? gwarantuje Ci że bedzie ich wiecej niż z 15 ... [a o jak krótkim czasie mówimy] Zobaczysz co bedzie w poniedziałem gdy prasa ruszy na bazar :roll:

Przepraszam ale napisze tu komenatrz który dodałem 4 minuty temu [dwa razy pisać nie bede - wybacz...

"Trzeba też pamiętac że każdy z tych piłkarzy ma rodzine: dzieci, żony - i odnich tez uzależnia ewentualne decyzje. W przypadku Gigi'ego Buffona sexowna nażyczona które robi we Włoszech nie mniejszą kariere niż sam Gigi. Wiekszą gracz jest w kwiecie piłkarskiego wieku. Muszą podjąć decyzje o przyszłość pod względem kasy, dalszej kariery itd. Czy sądzicie że np. Patrick Vieira teraz raz dwa zmieni klub ? spoko wcześniejszy transfer z Arsenalu [gdzie miał wszystko] do Juve [gdzie był tak dobrze do czasu...] była to chyba jedna z jego najgorszych decyzji w karierze. Opuscił Milan jako nie grający młokos - Arsenal dał mu wszystko - od sukcesów po opaske kapitana, potem zaliczył słabe sezony [mimo wszystko] na Delle Apli a teraz mundialem odżył - ten mundial był dla niego jak promocja a to dziwne brzmi bo mówie o jednym z najlepszych DM w obecnej piłce... Też ma pewnie dośc"

A co ciekawe pisze Ibra Ibra Ibra ale Szwed i tak by odszedł na 99% bo ma tylko rok umowe jeszcze wiec nie trzeba było wyroków by tak sadzić za darmo go nie oddadzą teraz albo nigdy ...

Wróć do „Wracając Do Meritum”