Mercato Rossonerich - Strona 91

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lip 2006, 11:27

Fabio Paim no widzisz :roll: Choć chyba nie sądzisz że jeśli Juventus wyraził by jaka kolwiek chęć pozyskanie Abbiatiego to Milan by go wypożyczył na rok do ... Torino :roll:

Od miesiące pisało się że nie tyle Milan co Juventus zdecyduje o przyszłość Christiana.

Poprostu:
Gdyby Milan oddał Juve Abbiatiego i chciał od nich piłkarzy wtedy za Abbiatiego chciał by cene rynkową :!: A z 10 milionów trzeba dać, może mniej - i to działaczą Juve nie pasowało... Bo nie zarobili by np. 45 a jedynie 35 i bramkarza za 10. A moga sprowadzić kogos nawet na zasadzie wolnego - jest Mirante - chyba tez Carini ? :roll:

Jeśli prasa spekuluje że Buffon jest wart w tej sytuacji z 25 to trudno przypuszczać ze zgodza się na Abbiatiego za 10.

Jak Buffon nie zasili Milanu to Łysy da dupy i tyle :evil: ale podstawa to nie Buffon a duet Starej Damy...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 11:42

pojawila sie nowa wiadomosc ze dzis ma byc spotkanie na linii juve-Milan i mysle ze naszym dzialaczom zalezy na Buffonie i Zambroccie i sie dogadaja.mysle ze jest spora szansa bo juve odrzucilo oferte realu(35mln za emersona zambrotte i cannavaro) to mysle ze mozemy byc spokojni o Zambrotte raczej napewno bo sam wypowiedzial sie gdzie chce grac z gilardino bylo to samo.z Buffonem jest pewnie tak jak ZAZA muwi ze juve chce jak najwiecej kasy wyciagnac bo wkoncu go za grosze nie sprowadzili i nie chca na nim duzo stracic a bramkarzy maja wystarczajacych na seria b o nowym moga pomyslec po ewentualnym awansie.jak by nie udalo sie z Buffonem to mogli by sciagnac Issaksona bo jest bardzo dobry i mlody jeszcze duzo moze sie nauczyc[/b]

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 lip 2006, 11:45

Zaza pisze: chyba tez Carini ? :roll:
Ten ziomuś przysłużył się do przeprowadzenia jednej z najlepszych wymian Juventusu w historii :D, Carini - Cannavaro :P. Co do sprawy Buffona to jak dla mnie wszystko jest możliwe, dosłownie wszystko. Ale na co innego chciałem zwrócić uwagę - jak to w Mercato wszystko jest pochrzanione - agent mówi jedno, sam piłkarz zupełnie co innego. Do tego dochodzą jakieś tajemnicze zdania itd. Pokićkać się można :P. Dlatego powinno się zlikwidować agentów, niech piłkarze załatwiają wszystko sami. Jak Berkamp bodajże.

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 11:48

chyba jednak po ostatnim newsie Buffon oddala sie od nas coraz bardziej....chyba to byl blad wyporzyczajac Abbiatiego do Torino ale czy juve bedzie wstanie wyplacac pieniadze w serie b swoim pilkarzom??

Awatar użytkownika
Fabio Paim
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 19 lip 2006, 11:55

Łukasz_ pisze:Nasz klub od dobrych 2 lat na rynku transferowym nie zrobił kompletnie nic. Zaraz ktoś napisze że sprowadził Gile.
Zgadzam się, chyba nikt nie powie że sprowadzenie Pancaro czy Favalliego to transfery, które wzmocniły pierwszy skład rossonerich.
Zaza pisze:ale podstawa to nie Buffon a duet Starej Damy...
:twisted: :twisted: :twisted:
mete pisze:mysle ze jest spora szansa bo juve odrzucilo oferte realu(35mln za emersona zambrotte i cannavaro)
35 mln to sam Cannavaro kosztuje, więc raczej na pewno odrzuci tą oferte.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 11:55

wlasnie pojawila sie informacja ze kolejne 2 kluby beda oskrazone dokumenty liczace 300 stron trafily do prokuratury....ciekawie jakie te kluby??mi sie wydaje ze Inter i Palermo o interze cos moggi wspominal bo nie bylo to bez podstaw...moze kolejni pilkarze beda do wybory???trzeba czekac

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lip 2006, 11:58

Maciek ja wiem że Urugwajczyk był częscią zapłaty za Cannavaro ale powiedz mi czy Juventus nie ma jakis praw do niego ? czy stał sie już 100% piłkarzem Inter a Ci go gdzies tak potem oddali.

Swoją droga o Carinim chodziły takie słych że hoho a młody zaginą. :roll:

Mete teraz to wcale Milan nie musi negocjować transferu Buffona :? niestety ale ja mu wierze bo ja nie z tych. Widocznie nie ugadali się - może sam zdecydował. Pewnie i tak beda plotki ale coż lipa Łysy dał plame- Ewentualny transfer Zambroty to za mało - tym bardzie jakiś Dida nie podposze umowy a kto ? Amelia ? Frey ? hmm co mi tu nie gra - nie wierze w to że oddali Abbiatiego to jak by na złośc :? tym bardziej że on mógł by przeciesz bronić za Dida :!:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 12:03

ale tez moze to byc pruba wyciagniecia wiekszych pieniedzy pilkarzom nie zawsze warto wierzyc w to co powiedza na ta przykladow jest mnostwo narazie trzeba zaufac Gallianiemu.mozna zaczac romyslac czy dal plame dopiero po zakonczeniu mercatto

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 lip 2006, 12:04

Zaza pisze:Maciek ja wiem że Urugwajczyk był częscią zapłaty za Cannavaro ale powiedz mi czy Juventus nie ma jakis praw do niego ? czy stał sie już 100% piłkarzem Inter a Ci go gdzies tak potem oddali.

Swoją droga o Carinim chodziły takie słych że hoho a młody zaginą. :roll:
Nie ma, Inter przejął całkowite prawa do niego. W tym sezonie zresztą był wypożyczony ale nie jestem pewien gdzie :P Cagliari może :?:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 12:41

chcialem sie zapytac bardziej zapoznanych o jedna rzecz.kilka razy czytalem nawet na jednym z foruw pilki.pl ze Milan juz sobie zaklepal transfer Adu.to prawda??Milan wykazywal kiedykolwiek zainterwsowanie nim??czy to wymysl gazety??ostatnio czytalem ze Milan chcial wykupic Bojana Krkicia z Barcy pisali o tym na oficjalnej stronie FCb...to moze Milan zamierza zainwestowac w mlodziez??to prawda z adu czy tylko plotki??z gory dzieki za odpowiedz

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

mercato

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 19 lip 2006, 12:53

Ludzie jak wy przezywacie. Spokojnie nie ma co sie tak podniecac, mercato bedzie trwalo jeszcze sporo czasu. Ja mam 100 % zaufanie do pana Berlusconiego i pana Gallianiego. Milan nie liczyl sie przez ostatnie 2 lata w mercato ? To wg was mial moze co rok wymieniac polowe zawodnikow w niemalze doskonale funkcjonujacej pilkarskiej maszynie ? Dzialacze obiecywali spektakularne transfery i dotrzymaja slowa, chyba ze wyjda z zalozenia, iz poki nie bedzie LM nie ma sensu tego robic. Mam tez troche wrazenie, ze zachowujecie sie jak dzieci ze stron Realu i Chelsea oczekujacy wykupienia wszystkich najlepszych zawodnikow na swiecie.

Co do Buffona to jak pisalem juz wczesniej polityka Milanu w tym wzgledzie jest jednolita od lat (dziwi mnie, ze nie bylo zadnego odezwu w tej sprawie). Milan nie kupuje na sile symboli innych klubow z wyjatkiem sytuacji, w ktorej trzeba uprzedzic rywali (jak np. Nesta). Jesli Buffon chce zostac w Juve to ja skladam temu zawodnikowi wielkie wyrazy szacunku. Natomiast jesli Zambrotta bedzie chcial odejsc to Milan zrobi wszystko co w jego mocy, aby go pozyskac.

Zaza Ujfalusiego ogladalem kilkakrotnie poczawszy od bodajze Euro 2004 i nie tylko w meczach reprezentacji. Musze przyznac, ze nigdy nie przypadl mi do gustu, bo w kazdym meczu popelnial bledy, szczegolnie w ustawieniu, czy w akcjach jeden na jeden. To nie jest wzmocnienie na miare Milanu. W ogole skad te twoje zamilowanie do Czechow ? Moze i to dobrzy zawodnicy, ale nie w obronie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lip 2006, 13:04

Mówi się że "Gajna zostawia śladzy jak sanek płoza" :lol: ale moją pamiec jest nie zawodna :] hehe Mete dwa lata temu Polski tygodnik "Piłka Nożna" napisał coś odnoście Adu i może skończmy ? :roll: :lol:

Informacje na temat gracza Dumy Kataloni widziałe dzieki Róży w temacie Barca [zbiorczy] i powiem Ci że mnie zdziwiła - już odchodząc od źródła news to ciekawe bo tylko oni o tym pisali...

Nerwowy to nie chodzi o to ze Czesi to moją faworycie ale jak widziałeś gre Jankulovskiego z Udinese to chyba wiązałeś z jego transferm za 10 milionów jakieś nadzieje ? To że rozczarował to inna sprawa ale grac potrafi to pewka. Podobnie Ufo jak dla mnie jest w czołowce stoperów Serie A :!: naprawde gra w lidze w barwach Violi 3 razy lepiej niż w kadrze ... Ma innych partnerów może dla tego ale jak by zrobić taka liste stoperów w lidze był by gdzieś na 7 miejscu. A wiesz że było by troche lepszych "nazwiska" za nim.

Awatar użytkownika
Fabio Paim
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 19 lip 2006, 13:04

Kolejny zawodnik z Juve może nam uciec sprzed nosa. Txiki Begiristain był wczoraj na obiadku u działaczy Juventusu, na której rozmawiał i negocjował na temat pozyskania Zambrotty. :evil:

Nie wiem na co tu czekać, niech się łysy śpieszy bo się skończy na tym że połowa Juve do Hiszpanii przejdzie, i bedzie miał wybór ale tylko z graczy Fiorentiny czy Lazio, może jeszcze rezerwowych :?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2006, 13:08

FABIO PAIM o Zambrotte Milan sie stara na dzis jest zaplanowane spotaknie w jego sprawie nie wiem czy bylo czy sie dopiero odbedzie a dotego on powiedzial gdzie chce grac i sprawa jest jasna

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lip 2006, 13:08

Ej ale nie róbcie tu śmietnika :!: co to ma kuźwa być ? Gdzie źródło :?: To po to sie magluje temat od tygodnia by teraz każda plotke zmieniać w "news dnia" ? Zambrotta nie wyjedzie z Włoch czy Ty tego nie kapujesz ? dziwne ale ponoć rozmawiali o Trezeguet i Thuramie ... wiec prosze Cie ...

Temat jest od plotek o.k - ale to troche wiecej tresci panowie i uzasadniej a nie tylko lanie wody :? potem mi sie oberwie :P hehe

A tak poza tym... to trudno by Trezeguet mając ofertu z Turcji :shock: i Camp Nou się choć chwile zastanowił. Za duże zawołaki chyba ale mogą cos ugrać - A co ciekawe w newsie który miałeś na myśli a napisałeś tylko jego zdanie piszą że Barca daje za Zambrotte 14 milionów euro i to jest za mało jak na działaczy Juve. Bo Milan daje z 15 i jest na pierwszym miejscu - kolejny kluby zainteresowane beda w dalszej kolejnośc ale Czerwony Romek chce zaproponować nawet 18.

Real oferował za trio Canna - Zambrotta - Emerson 35 milionów - okaże się ze Juve sprzeda dwóch za 35 :roll:

Pozdro i luzzzzu wiecej - bo to nie temat kto znajdze wiecej :roll: Uzasadnienie :] - teorie - plotki - fakty - ceny - umowy :twisted: w końcu Mercato - Pazzo Mercato :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”