Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 88

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 11:27

guru pisze:i niech przechodzi do Interu

Jezeli tak lubi bojki z Zlatanem, to niech tam przechodzi.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lip 2006, 11:32

aaa, zapomnialem ze jego kolega tam juz jest, czy lada dzien tam ma zawitac :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2006, 12:33

Lakier pisze:Vieira (oby wrocil do Arsenalu, bo ten swietny pomocnik powinien tam zostac do konca kariery),
niewykonalne. Nie ma w ogóle takiego tematu, nawet małej plotki, my go w sumie już nie potrzebujemy, Gilberto daje rade, rezerwowi też. Pat już zakończył swoją przygodę z The Gunners.

Widać zostali tylko ci wierni, Alex, Buffon, czy Nedved.
Brawa dla nich. W ich wieku grać w SerieB z -30 pkt na koncie to jak wyrok :P
mogą już nie zagrać w pucharach europejskich i pewnie nie zagrają.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 12:38

fieldy pisze:Widać zostali tylko ci wierni, Alex, Buffon, czy Nedved.
Brawa dla nich. W ich wieku grać w SerieB z -30 pkt na koncie to jak wyrok Razz
mogą już nie zagrać w pucharach europejskich i pewnie nie zagrają.

Mowisz tak jakby Buffon byl w wieku Lehmanna. On ma 28 lat. Kara zostanie zmniejszona, jestem tego pewien, za 2-3 lata Juventus bedzie gral w pucharze Uefa.

Co raz bardziej prawdopodobny jest transfer Lucarelli'ego. Przyznal ze potym jak Juventus wyrazil zaintereswoanie jego osoba, chce odejsc z Livorno.

Atak mamy (bedziemy mieli) na Serie A.

Lucarelli - Del Piero - Bojinov - Zalayeta - Palladino - Volpato. Ktos z nich musi odejsc ;>

Obrazek

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2847

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 lip 2006, 13:46

jak dla mnie to ten Lucarelli jest zbędny. Mamy i młodych zdolnych i starych wyjadaczy, bo i Zala też nie jest juniorem i to on powinien grać obok Alexa, lub być jego zmiennikiem, bo chyba po to przychodzi Lucarelli :roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 13:49

sci pisze:jak dla mnie to ten Lucarelli jest zbędny. Mamy i młodych zdolnych i starych wyjadaczy, bo i Zala też nie jest juniorem i to on powinien grać obok Alexa, lub być jego zmiennikiem, bo chyba po to przychodzi Lucarelli

Wiesz, my kibice wolelibysmy aby jak najczesciej grali tacy pilkarze jak Volpato i Palladino, ale Cristiano da nam wieszka szanse sukcesu. ponad 40 bramek w Serie A w ciagu 2 lata, w sredniutkim Livorno, to ogromne osiagniecie.

Moze Didier chce grac trojka napastnikow ?

Troche sie boje, ze zmarnuja talent Volpato i Palladino. Pozyjemy zobaczymy.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 lip 2006, 13:59

Lakier pisze:Moze Didier chce grac trojka napastnikow ?
a to jest też niegłupi pomysł. Obrońców nam pozaberali to możemy grać 3-4-3 teraz :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 14:07

a to jest też niegłupi pomysł. Obrońców nam pozaberali to możemy grać 3-4-3 teraz

No bo w sumie to byloby bardzo prawdopodobne, w Serie B bedzmy musieli wygrac wiekszosc meczy, zeby po roku wrocic :beer: , wiec taka odwazna taktyka bylaby nawet wskazana.

Zreszta niewiadomo jeszcze jak to bedzie z Bojinovem, czy bedzie wystawiany w ataku, czy w pomocy? Rowniez niewiadomo co Didier mysli o umiejetnosciach Volpato i Palladino.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 lip 2006, 14:30

zobaczymy w pierwszych sparingach mniej więcej koncepcje DD. A 2 sprawa to mercato trwa w najlepsze i wydaje mi się że Palladino albo Volpato pójdą na wypożyczenie

Awatar użytkownika
Paolo_Rossi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paolo_Rossi » 20 lip 2006, 15:15

Patrizia Pighini, agent Davida Trezeguet wypowiedział się na temat przyszłości napastnika Juventusu: "Jego przyszłość? Zadecyduje o niej po rozmowach z nowym zarządem Juve. David nie jest zdeterminowany, by opuszczać klub. Wszystko zależy od decyzji klubu. Zawodnik ma być poinformowany przez zarząd kiedy będą mogli przystąpić do rozmów. Wypożyczenie? Przekreśliłbym taką możliwość. Na takie rozwiązanie nie zgodziłbym się zapewne zarówno zawodnik jak i klub

Wiec jest cien szansy ze David zostanie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 15:18

Kolega Paolo_Rossi fajnie zaczynasz :wink: Jest szanse jak i cien słońce wysoko - Tylko powiedz mi czy my się nie znamy ? nie bywałeś tu wcześniej ? :roll: pytam na zapas bo wiesz lubie wiedzieć z kim rozmawiam :P

Jak nie chcesz oficjalnie się przywitać to pisz prv.:wink: Bo teraz nie wiem jak Cie nazwyać :wink:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 lip 2006, 15:49

Lakier pisze:Trezeguet (klub zaproponowal mu 'super oferte' ),
Czy ja o czyms nie wiem?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 15:53

Lakier pisząc "superoferte" miałeś na myśli info chyba sports.it i spekulacje na temat Zico i Turcji ?

Wiesz jaka to mogą złożyć mu superoferte skoro teraz zarabia 5 milionów z sezon [czyli górną granice Juve] a na zapleczu są ograniczenia ?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2006, 16:06

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lip 2006, 16:18

Dziekuje - ale hmmm czegoś tu nie rozumiem - bo jaka to superoferta, sroko teraz zarabia 5 milionów za sezon - niestety nie chce sie otworzyć moje strona z kontraktami i datami umów piłkarzy. Bo bym sprawdził ale chyba sie nie myle 5 milionów jak 5 pozostałych - górna granica Juve. Zastanawiam mnie to że pada data 2008, a obecna umowe jest własnie to czerwca 2008 mam racje ? tylko teraz nie sprawdze dokładnie kiedy obecny kontrakt wygasa :? Wrócimy do rozmowy. :wink:

Kiedyś tam pisali że Fenerbeche oddaje Anelke a nowy trener Zico daje 18 milionów euro za Trezeguet :wink:

To info jest z 18 lipca i piszą że Juve rozważa sprowadzenie Lucarelli'ego który wykiwał Zenit, teraz juz wiadomo ze sam zainteresowany zdecydował się na gre w Juve. Jednak powalczą o te 7 milionów bo prezydent Livorno ma coraz wiecej kłopotów gunt :wink: Najlepszy strzelac rząda transferu - nadzieja w bramce też się stawia :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”