US Citta di Palermo

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: stan_mic » 26 lip 2006, 11:10

Zaza pisze:Stan bardzo ciekawa wizja
Hmm... Mi też się podoba :wink:
Zaza pisze:wierzysz w to ze sąd był by tak głupi i wydał wyrok który zaszkodzi innym ?
Tak wierzę!!
Jeszcze jestem młody i jeszcze wierzę w pewne ideały!! Wierzę, że jeśli ktoś jest czemuś winny i mu się to udowodni to dostanie należną karę... surową, ale sprawiedliwą!!
Dziwne!? Hmm... Być może życie mnie nauczy, że nie warto w pewne rzeczy wierzyć, ale póki co łudzę się, że jeszcze sprawiedliwość na tym Świecie istnieje.
Szanuję wszystkie kluby, które są zamieszane w aferę, ale aby zachowały sympatię wielu kibiców muszą ponieść karę inaczej odwróci się od nich wielu spośród ich sympatyków, a tego chyba nikt nie chce.
Zaza pisze:Zreszta jeśli UEFA postawi się to odbije się to nie tylko na Milanie ale i każdym pucharowiczu ...
A w przypadku, gdy UEFA nic nie zrobi to się nie odbije!? UEFA może w ten sposób dać ciche przyzwolenie na korumpowanie sędziów, piłkarzy itd. I co tu jest gorsze!? Pokazanie, że nawet taki klub jak Milan nie jest bezkarny i twarde uderzenie pięścią w stół UEFA'y, czy milczenie UEFA'y na oczach całej piłkarskiej Europy w sytuacji, w której wszyscy oczekują od niej interwencji!?

Wróć do „Włochy”