komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post autor: cloner » 30 lip 2006, 12:07

Krzysztof Jarzyna - Leczna mocniejsza :?: a kogo to niedawno aresztowali, bo ustawial mecze :?: otoz jakiegos pracownika G.Leczna :wink: Zreszta Belchatow jest mocny, Orest pracuje, i druzyna gra bardzo dobrze, to moze byc nawet walka o puchary. Jest tam dobry napastnik, teraz mi nazwisko wypadlo z glowy [wakacje sa] :wink:

A LKS :?: chyba mial farta, moim zdaniem beda oni walczyc tylko o utrzymanie. Przynajmniej w zeszlym sezonie przeciwko Polonii nic nie pokazali, dwa remisy :wink:

Pogon - coraz bardziej brazylijska - chyba stacza sie mocno w dol, szkoda mi tego klubu. Przyznam, ze liczylem na wiecej po Brazylijczykach. Fakt, ze sa to albo drugoligowcy, albo pierwszo-, ktorzy nie lapia sie w druzynach :wink:

Legia wygrala pewnie, choc z problemami, statystyki mowia wszystko, pisalem juz gdzies, strzaly 27:6 8)

Wisla ? nie wiem, ponoc grali slabiutko, ale oni moga sie latwo podniesc. Jest to silna ekipa i pewnie w nastepnej kolejce juz bedzie latwiej :wink:

Dzis wg mnie Wisla Plock wygra, i bedzie to duza niespodzianka, ale taka nasza OE :P

[dzisiejszych wynikow juz nie skomentuje, bo jutro wyjezdzam]

Wróć do „Polska”