komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lip 2006, 12:51

W sumie to masz racje Krzysztof może troche przesadziłem w tym przysłowiem. :roll: Ale moja opinie opiera sie obecnej sytuacji bo co innego "kiedyś" bardzie na tym co napiałeś i pracy Wojtka Stawowego :wink: z Cracowia. Tu trzeba przynać racje że z Cracowią nie zrobił odrazu wyniki i potrzebował też czasu a i te jego "wynalazki" zaczeły kąsać. Bo wprowadził cos nowego w lige i to racje w 100%. Tylko wiesz chyba nie ma co porówniwac Pasów i Arki na podstawie kadry czy funduszy. Popszedni sezon pokazał że Arka nie ma kim grać - czołg Niciński na spicy - Olo gra gdzie popadnie - no może Bartek Ława na plus - choc i tak czesto zawodził - i ten jak ma co tak na maxa śmiesznie biega ? Sebastain Gorząd [?] Stawowy nie sprowadził Nawrocika z Lech bo to zrobił jeszcze popszedni trener prezes :wink: wiec kto wie czy Damien by był kupiony teraz. Teraz przyszli mi. Peja i Dziedzić. Pozostał ataku Shevchenko :wink: Grając 4-3-3 chyba trzeba innych gracz bo ich sie nie przerobi ta takiej gry w opresie przygotowawczym. Kiedys trenery mówili że to piłkarzy szukuje sie do ustawianie a nie ustanienia do piłkarzy - teraz chyba wszystko jest za tą druga opcja. :wink:

My jak prawdziwi analitycy jak nie rynku mercato to fusów :wink: Już wyroki wydane :P zobaczymy co piłkarze pokazą dalszej czescei sezonu.

Bramka kolejki ? :]
Wolny Golański - strzał Fonfary w okno - bramka [a szczegónie ten zamach i uwolnienie sie] Gizy.

Ale bez wątpienia najpiękniejsza bramke strzelił by - no własnie by strzelił :P - Canarinhos Leonardo [?] ? 40 metrów i lob w prawe okno - o włos - dosłowanie o włos - nad poprzeczką :shock: szkoda że to był jedyny Brazylijski akcent w grze Pogoni.

Wróć do „Polska”