Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: JAREKK » 21 lis 2004, 19:26

Ja jako kibic REALU napisze krótko ale CZYTAJCIE . Pisaliscie ze Real jest skonczony itp. Mamy wyniki przed ta kolejka dziwnym trafem było 2 miejsce w lidze !!!!!!!!!!!!Jak to wyjasnicie ( komentarze wczesniej : REAL to juz konie itp.) ??????Mozecie pisac ze sa słabi , nie watpie jest ZLE tylko jak ktos sie interesuje sprawdzcie wyiki ostatnich 4 sezonów . JA to pisze którys raz !!!!!!!!!!!! Zanim zaczniecie krytykowac radze ZOBACZYC jak było wczesniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem kibicem REALU i tego nie ukrywam , było zle i TRUDNO dalej jest zle i potrafie to powiedziec . JAK PISZECIE ZE REAL JEST SKONCZONY to mnie .............................. wstrzymajcie sie do połowy sezonu wtedy bedzie wiadomo co sie dzieje > Co do przewagi Barcy -----> do tej kolejki wygrywali , klepali wszystkich i co ????? wcale tych pkt nie mieli tak duzo od REALU

WALKA O MISTRZOSTWO dopiero sie zaczela :D i wcale sie nie zdziwie jak wygra Valencja albo DEPOR historia pokazala wiele razy ze poczatek sezonu sie nie LICZY

Wróć do „Hiszpania”