Mercato Rossonerich - Strona 120

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 929

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 03 sie 2006, 17:10

Kaka nie zagra w meczach z Crvena Zvezdą, Carlo już to ogłosił jakiś czas temu, tak samo jak Maldini, Nesta. Nie pamietam kto jeszcze.
Mam pomysł ściągnijmy Batistute! :lol: Kurcze szkoda, że nie zagrał w naszych barwach.
Ci wszyscy młodzi napastnicy: Zlatan, Torres, Tevez sa bardzo malo regularni, żaden z nich nie zdobywa 20 bramek w sezonie. I to jest największy problem, bo Szewczenko jak byl zdrowy to zawsze powyzej 20 na sezon strzelał. Dobre jest to, że jeśli przyjdzie do klubu jeden z nich to będziemy miec ofensywe na lata : Kaka, Gila + suprise. Pozyjemy zobaczymy.
Oddo też by sie przydał, niech dadzą im tą kasę i Boriello, przecież koleś i tak nigdy w Milanie nie pogra.
Barzagli ciągle mi sie marzy z Nestą na środku, ale przyjście Bonery chyba zakończy te pomysły.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sie 2006, 17:33

Kaka musi zostac powolany i wejsc na plac gry.Na minute na dziesiec minut to niewazne byleby sie pojawil na murawie.Dzieki temu zostanie spalony dla Realu w LM i skoncza sie wszelkie spekulacje ktore w przeciwnym wypadku beda trwac nadal.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 03 sie 2006, 17:47

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 sie 2006, 18:18

Grupa Trzymająca Władzę :wink: :lol: poinformowała:
Jak donosi portal calciomercato Prezeydent Lazio rozpoczął starania o pozyskanie z Realu Madryt urugwajskiego prawoskrzydłowego obrońcy Diogo, co jednoznacznie łączone jest przez włoskich dziennikarzy z możliwą przeprowadzką Massimo z Rzymu do Mediolanu.
To może być bardzo prawdopodobne wziąwszy pod uwagę nasze problemy na tą chwilę z defensywą. Oby tylko to nie była plotka. :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 sie 2006, 11:08

Ostatnio do Milanu przymierzany jest jakis mlody brazylijczyk z Porto Ronaldeco czy jakos tak.
Informacja ta znajduje sie na dwóch serwisach

:arrow: http://www.tuttomercatoweb.com/index.ph ... d&id=35709
:arrow: http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=12897

Z Ibrahimovciem sytauacja wydaje sie niejasna Tuttosport pisze ze zostaje i podpisuje nowy kontrakt La Gazzeta pisze z kolei ze Ibra na dniach w Milanie Corriere zamiesza wywiad z Deschampsem ktory mowi I
"Ibrahimovic non si muove. Lucarelli? In attacco siamo già a posto, ci servono rinforzi in difesa".

I komu tu wierzyc .Wiem ze większosć sie ze mną nie zgodzi na tym forum ale ja chce zobaczyc Ibre w milanie bo wzmocnienie napadu jest na gwałt konieczne a o Tevezie i Torresie nie ma co marzyc ,Z kolei
Suazo podpisał nowy kontrakt wiec o nim rowniez mozna zapomniec chyba z działacze zrobia nam jakąs niespodzianke w stylu Bonery i przyjdzie załozmy Ronaldo.

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 04 sie 2006, 11:29

jesli dobrze wywnioskowalem to chodzi to u 18-letniego andersona z porto, ktory wczesniej gral w gremio porto alegre.pamietacie mistrzostwa swiata do 19 lat,ktore wygral meksyk?w brazylii gral wowczas 16-letni anderson i byl najlepszym pilkarzym brazylii razem z celsinho.jesli to o tego pilkarza chodzi to nie mam watpliwosci ze mowimy o przyszlej gwiezdzie swiatowej pilki.a "ronaldeco"???:) -->to chyba jakis przydomek nadany przez dziennikarzy,byc moze okreslajacy w jakims stopniu styl gry tego pilkarza

tak jest,chodzi wlasnie o tego andersona.tylko nie wiem czy juz podpisal czy dopiero podpisze kontrakt

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 04 sie 2006, 12:49

gadom pisze:tak jest,chodzi wlasnie o tego andersona.tylko nie wiem czy juz podpisal czy dopiero podpisze kontrakt
Pewnie ten chłopak posiada wielki talent, ale na tą chwilę nie załata nam dziury w ataku, ani nie wzmocni obrony bo o ile dobrze pamiętam to jest lewy pomocnik. To jest inwestycja na przyszłość, tak jak w przyadku Gourcuff'a. Dobrze że Milan chce kupować młodych i perspektywicznych, ale wydaje mi się że są ważniejsze pozycje do zapełnienia i to zawodnikami gotowymi od razu do gry.
A swoją drogą trzeba za niego zapłacić sporą kasę jak na tak młodego gracza. Na transfermarkt.de jest wyceniony na 6,5 mln euro a ile Porto sobie za niego zażyczyło to nawet nie chcę wiedzieć :/.
myhalek_acm pisze:Wiem ze większosć sie ze mną nie zgodzi na tym forum ale ja chce zobaczyc Ibre w milanie bo wzmocnienie napadu jest na gwałt konieczne
Ja też myślę, że nie jest to taki zły pomysł, ale patrząc na całą sprawę realnie to bliżej jest Zlatanowi do Interu niż do nas. Berlusconi nie chce dać za Szweda więcej niż 25 baniek i 4 mln rocznie dla Ibry. Juve chce 40 mln a sam Zlatan 5 mln rocznie :/. Moratti stwierdził że jest w stanie dać więcej niż Milan, więc to chyba Inter niestety będzie rozdawał karty przy transferze Ibrahimovića.
Ja jednak liczę, że Silvio jeszcze nas zaskoczy :)
Pozdro

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 04 sie 2006, 13:48

ja biore jeszcze pod uwage taka opcje ze kaka bedzie gral napastnika,tak jak na poczatku swej przygody w sao paolo,a ofensywnego pomocnika seedorf.w takim wypadku seedorf moglby czesciej uderzac z dystansu(to co ten tygrys lubi najbardziej) a kaka dostalby wieksza swobode w grze i nie angazujac sie zbyt mocno w defensywe mialby wiecej sil na gre ofensywna

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 sie 2006, 13:49

Anderson to bardzo dobry perspektywiczny pilkarz.pewnie bylby szykowany na nastepce Seedorfa i bylby wartosciowym zmiennikiem moze tez grac na pozycji Kaki.

co do napastnika to Ibra moze przyjsc moze u nas bedzie strzelal

co do wzmocnien...ostatnio ucichla sprawa Diarry i Torresa i wydaje mi sie ze to moze byc taka zaslona dymna jak z Bonery i zaniedlugo beda przedstawieni jako nowi pilkarze

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 04 sie 2006, 14:07

Oj cos mozemy jeszcze troche poczekac na nowych graczy, tak bylo w 2002 kiedy dopiero po awansie do CL sciagnelismy Neste .... . Lepiej chyba jednak poczekac, ale na naprawde wielkie nazwiska ..

Awatar użytkownika
Kamilinho
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilinho » 04 sie 2006, 14:13

Zlatan saluta la Juve, sara rossonero.
Jak ta niespodzinka ma byc Zlatan, to a dziekuje za taka niespodzianke. Wyglada na to ze juz dzisiaj wieczorem dolaczy do nas Zlatan. Taki zawodnik na pewno nie zastapi nam Shevy. Jestem bardzo wkurzony, ze w ogole zainteresowalismy sie takim, a teraz jest on bardzo blisko Naszego klubu :roll: 25mln za tego kopacza to przesada :roll: Moglismy kupic Crespo/Suazo na rok i potem kupic juz kogos na stale, a nie kupowac "boskiego Zlatana"... :roll:

FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sie 2006, 15:32

Dziś przegląd prasy przegapiłem ale widze że mnie Myhalek zastąpił. :wink: Mam awarie :evil: i wode zarazem :P wiec działaj jak coś :twisted: Nie wiel ile mi to zajmie oby nie całe mercato hehe

Canarinhos z Porto ? 18 letni ? nie wiem czy o tym samym mówimy ale polecam To i rozmowa na lini Zaza - Corinthians
8)
i chyba wszystko jasne :wink:

Zlatan ? no chyba nie sądzicie że po tym jak Juventus zawołał 40 milionów teraz działacze i Dschamsp beda mówić "a niech idzie za 25 - dobre i to :P" Spokojnie wbrew temu co mówi Didier to agent duże może :] Jeśli nie podpiszą umów lada dzień to Juvevtus nie tylko nie zarobi ale i po sezonie straci 22 miliony :] w tym wypadku agent wie co mówi bo to On negocjuje transfer. [jak i przez rok nowa umowe] A umowa nie zostanie podpisana nowa na 99%... choc i tak nie wierze że szybko się to zakończy :roll:

Pozdro - Forza Milan :!:

P.S. Nie płacz Ewka bo tu miejsce brak ... Zaza wróci lada moment - Tak! tak ! tak ! :] Kuknij w prv :roll: buziaczki

P.S. Chłopaczek po moją nie obecność masz zadanie bojowe :!: wiesz jakie :wink:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 sie 2006, 19:21

Podsumowując dzisiejszy dzien choc jescze sie nie skonczyl :twisted: .To nie działo sie nic ciekawego.Kilka informacji o Zlatanie a dokładniej kazda gazeta mówi co innego jedna Zlatan al Milan a cco innego druga Zlatan al Inter o innego trzecia Zlatan restare al Juve. :roll:
Pojawiły sie tez informacje o zainteresowaniu Milanu młodym brazylijczykiem Andersonem z Porto .Pozwól Zaza ze przedstawie to zdjecie :wink:
podobno jest bardzo zdolnym graczem i niektórzy chća by wystepowal w doroslej reprezentacji Brazyli była by to dobra inwestycja na przyszłosc bo moze grac ten chłopak zarówno Ofesywnego pomocniki lub napadziora przydałby sie nam . :wink: :

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 sie 2006, 20:44

Gdzie wszyscy znikli sam nie pociągne tematu :?: :wink:

PS.
Sorry za posta pod postem ale nikt nie pisze i postanowiłem zachecic do działania w temacie mercato 8)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 sie 2006, 23:09

Oj tak, Zlatan dolaczy na 99% do was. Odmowil wyjazdu na mecz ze Spezia, chyba wiecie co to oznacza?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”