Manchester City (zbiorczy)

Awatar użytkownika
brym
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post autor: brym » 07 sie 2006, 20:55

City jak i kupiło tak i pozbyło sie kilku graczy pierwszego składu. Oprócz nie znaczącej grupie piłkarzy grajacych w lidze rezerw odeszli na wolny tranfer - David Sommeil, Geert de Vlieger i Mikkel Bischoff nie skorzystali równiez z Musampy i Riery których mieli na wypozyczeniu. Sprzedali natomist trzech wychowanków - Lee Croft'a Willo Flooda i Bradley'a Wright-Phillipsa.

MC zakupiło nie byle jakich piłkarzy, duzym wzmocnieniem na pewno jest Corradi i Hamman, także Dabo bedzie ważnym graczem, Hart i Dickov to raczej uzupełnienia ale na pewno się przydadzą. Na te transfery wydali w okolicach 2/3 mln funtów a na dnich mozliwe ze przyjdzie Hatem Trabelsi który równeiż bedzie wielkim wzmocineniem.
City jak i kupiło tak i pozbyło sie kilku graczy pierwszego składu. Oprócz nie znaczącej grupie piłkarzy grajacych w lidze rezerw odeszli na wolny tranfer - David Sommeil, Geert de Vlieger i Mikkel Bischoff nie skorzystali równiez z Musampy i Riery których mieli na wypozyczeniu. Sprzedali natomist trzech wychowanków - Lee Croft'a Willo Flooda i Bradley'a Wright-Phillipsa.

Możliwe ze za kilka dni odejdzie również David James do Portsmouth a za jego miejsce przyjdzie Anders Isaksson.

Corradi zmarnował sie w Valencii i z tego co wiem juz gra słabo.Hammann jest stary ale wg mnie to będzie duże wzmocnienie. Dabo i Hart nigdy ich w akcji nie widziałem.Dickov jest stary i dużo nie wniesie. Wykupic powinni Musampe. Jeśli przyjdzie Isaksson będzie największym wzmocnieniem[/quote]

Wróć do „Anglia”