On chyba powoli traci , jak nie stracił swojej mysli szkoleniowej.paku pisze:Dajmy troche czasu Petrescu, widać ze ma jakąs mysl szkoleniową, jednak potrzeba wzmocnienia ataku.
nowy napastnik nic tutaj nie rozwiąże.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 05 sie 2006, 20:41
On chyba powoli traci , jak nie stracił swojej mysli szkoleniowej.paku pisze:Dajmy troche czasu Petrescu, widać ze ma jakąs mysl szkoleniową, jednak potrzeba wzmocnienia ataku.
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 sie 2006, 22:45
ja mam tylko nadzieję że zarząd nie podejmie decyzji o zmianie szkoleniowca. Nie podczas rozgrywek. Trzeba mu dać szanse bo jak narazie to ona zaczyna budować drużynę "po swojemu". Jak narazie to widać jeszcze że piłkarze są zmęczeni po okresie przygotowawczym (podobno Petrescu zastosował zasadę hard workOn chyba powoli traci , jak nie stracił swojej mysli szkoleniowej.
nowy napastnik nic tutaj nie rozwiąż
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 06 sie 2006, 10:16
Nowy napastnik rozwiąże tutaj wszystko ;] Wisła zacznie strzelać bramki i tyle ;]Marco pisze:On chyba powoli traci , jak nie stracił swojej mysli szkoleniowej.paku pisze:Dajmy troche czasu Petrescu, widać ze ma jakąs mysl szkoleniową, jednak potrzeba wzmocnienia ataku.
nowy napastnik nic tutaj nie rozwiąże.
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 sie 2006, 10:35
Czy ja wiem... Z napatnikow jako taki poziom ciagnie Paulista jedynie... Duzo biega, walczy, znajduje sie w polu karnym... Reszta gra ponizej oczekiwan... Petrescu mogl dac w meczu z Arka szanse Radovanoviciowi zmieniajac go za Kryszala... No ale nie zrobil tego. Mnie zaczyna irytowac postawa zarzadu. Nie twierdze ze obecne transfery Wisly nie sa trafione, bo tylko Cleber gra w lidze jak na razie (Thwaite przeboje z Nationalem a Branko niby kontuzja), ale majac do dyspozycji 3 mln euro na transfery to az sie prosi zeby zakupic jakiegos gracza. Przeciez za milinon euro mozna sprowadzic naprawde solidnego pilkarza... Nie rozumie zarzadu, ktory dajac Danowi 3 banki na transfery potem mowi ze koniec wzmocnien...paku pisze:Nowy napastnik rozwiąże tutaj wszystko ;] Wisła zacznie strzelać bramki i tyle ;]
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 sie 2006, 10:43
ale my may napastnika nowego Radovanović on ma strzelac, wiec duet Pualista-Branko powinien strzelic nie jedną bramkę a sa jeszcze bracia Brożkowie.paku pisze: Nowy napastnik rozwiąże tutaj wszystko ;] Wisła zacznie strzelać bramki i tyle ;]
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 07 sie 2006, 10:02
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 07 sie 2006, 10:30
Heh gdyby nie ochrona to Dan napukal by Szulowideltinho pisze:A tym, którzy robili poranny przegląd prasy musiały rzucić się w oczy atrykuły o ataku Rumuna na fizjologa Arki. Ciekawe ile w tym jest prawdy.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 sie 2006, 12:14
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 sie 2006, 14:48
to jest to co kocham. W poprzednim sezonie zachwalaliscie Dana a teraz juz po 2 kolejkach chcesz go zwalniacpaku pisze: Zmiana trenera na początku sezonu przyniesie wiecej korzysci niż zmiana trenera w srodku sezonu.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 08 sie 2006, 16:34
Tak widocznie też zaczynają myśleć włodarzy Wisły:Bienias pisze:to jest to co kocham. W poprzednim sezonie zachwalaliscie Dana a teraz juz po 2 kolejkach chcesz go zwalniacpaku pisze: Zmiana trenera na początku sezonu przyniesie wiecej korzysci niż zmiana trenera w srodku sezonu.
Tylko ja sam nie wiem co z tego wyniknie dobrego dla Wisły. Na pewno najważniejszymi meczami będą te z Mattersburgiem, które zadecydują o dalszej przyszłości Rumuna w Krakowie. A na to trzeba czekać maksimum do 2 tygodni.Tylko metamorfoza w grze Wisły Kraków może uratować posadę trenera Dana Petrescu. Wyeliminowanie w Pucharze UEFA austriackiego Mattersburga to absolutne minimum – informuje „Dziennik”.
Jakikolwiek potknięcie będzie oznaczało natychmiastową dymisję rumuńskiego szkoleniowca. Niewykluczone jednak, że Petrescu pożegna się z Krakowem jeszcze przed meczem rewanżowym z Austriakami. Właściciel klubu oraz pracownicy Wisły mają Dana dosyć. Za dużo w nim buty i braku sukcesów, a za mało respektu. Bogusław Cupiał najbardziej ma mu za złe to, że właśnie na niego zrzuca winę za swoje niepowodzenia.
Bastian16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2006, 16:39
chyba ze wszytsko bedzie jasne juz po pierwszym meczu (awans), co nie jest wcale takie niemozliweBastian16 pisze:Na pewno najważniejszymi meczami będą te z Mattersburgiem, które zadecydują o dalszej przyszłości Rumuna w Krakowie. A na to trzeba czekać maksimum do 2 tygodni.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sie 2006, 16:51
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 sie 2006, 16:56
W lidze jest jeszcze jeden szczekajacy. Na sedziego.Messi E2 Ronaldinho pisze:Szkoda bo był trener była i druzyna, a teraz jest tylko szczekajacy na prawo i lewo trener.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 sie 2006, 17:04
Jakby zaczął szczekać, to by już był w psychiatryku, drodzy piłkarze BarcelonyMessi E2 Ronaldinho pisze:Szkoda bo był trener była i druzyna, a teraz jest tylko szczekajacy na prawo i lewo trener.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2006, 17:05
jeszcze by tego brakowaloMartinho pisze:Przeciez Wisla nie przegrywa meczy, a tyly ma na zero.
nie liczac kontuzji, ale nie wiem czy Brozkowie i Baszczynski odmieniliby oblicze druzyny, na poczatku sezonu sami pisaliscie ze pierwszy rok druzyna nie zostala oslabiona tylko wzmocniana no i ze jest trener - nie statystaMartinho pisze:Z zawodnikow ktorych ma robi co moze, a warto dodac ze spora liczba pilkarzy jest kontuzjowana!
No nie wiem, tragiczna gra, zawodnicy widocznie niezbyt dobrze przygotowani do sezonu, kontuzje tez chyba sa tego przyczyna, poza tym widze ze Dan wyznaje filozofie Smudy, zadnych badan majacych na celu okreslenia zakwaszenia organizmu itpMartinho pisze:Zarzad jak na razie chyba nie ma podstaw zeby zmieniac trenera...
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio