Tomasz Kuszczak

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Co się stanie z Tomaszem Kuszczakiem?

Czas głosowania minął 31 sie 2006, 15:35

trafi do Manchesteru United
6
75%
trafi do Manchesteru City
0
Brak głosów
zostanie w West Bromwich Albion
2
25%
ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Tomasz Kuszczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 09 sie 2006, 15:35

W temacie tym będziemy dyskutować o wschodzącej polskiej gwieździe Tomku Kuszczaku. Bramkarza jeszcze West Bromwich Albion jednak bardzo bliskiego transferu do Manchesteru United. Dzisiaj pojawiły się również pogłoski jako by Polak miał trafić do sąsiadów Diabłów zza miedzy czyli na City of Manchester Stadium. Chyba jednak do tego nie dojdzie, gdyż informację tą podała jedna z najbardziej fantazyjnych gazet - The Sun.

A teraz jakieś informacje o Kuszczaku:
-urodził się 20 marca 1982 roku w Krośnie Odrzańskim(woj. Lubuskie)
-karierę zaczynał w Śląsku Wrocław (jak by nie było moje rodzinne miasto :P )
-kolejnymi klubami Kuszczaka były "KFC 8) Uerdingen 1905" i Hertha Berlin po których to ostatecznie trafił do WBA
-jego interwencja w meczu z Wigan z 15 stycznia została uznana paradą sezonu w Premiership przez widzów BBC
-Kuszczak zdobył w 2001 roku Mistrzostwo Europy U-18

Edit:
Zapomniałem w ankiecie dodać opcji trafi gdzie indziej. Niech któryś z modów się tym zajmie. THX
Załączniki
kuszczak.jpg
kuszczak.jpg (14.15 KiB) Przejrzano 520 razy

Awatar użytkownika
Wahini
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 10 sie 2006, 11:43

Bardzo bym chcial by trafil do Manchesteru United. Chociaz moze lepiej by gral jeden sezon w City, ale gral niz siedzial na lawce w diablach. Sam nie wiem. Na pewno jest dostatecznie dobry by grac w pierwszym skladzie ManUtd, ktory od Dunczyka Schmeichela (czy jak go sie tam pisalo) ma wielkie klopoty z bramkarzami.

Tak poza tym to kolejny dowod, ze w Polsce najepsi sa bramkarze.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 10 sie 2006, 19:42

Oficjalna strona Manchesteru United potwierdziła transfer Tomasza Kuszczaka. Na razie nic nie wiadomo na temat kwoty oraz samego kontraktu.

TAK WIĘC MAMY PIERWSZEGO POLAKA W BARWACH MANCHESTERU UNITED :!: :!: :!:

EDIT:
Polak został wypożyczony z możliwością transferu definitywnego, czyli tak jak było z Borucem w Celticu. W przeciwną stronę powędrowali Paul Mcshane i Luke Steel jako transfery definitywne.

Oto co powiedział na temat Polaka Sir Alex Ferguson:

"Tomasz w niesie do naszego składu nową jakość. Ma spore umiejętności i wie, jakie wyzwania niesie ze sobą Premiership." - mówił o swoim najnowszym nabytku Ferguson.
"Jestem przekonany, że będzie czerpał korzyści z pracy u boku tak wspaniałego golkipera, jakim jest Edwin van der Sar."

A to sam Tomek:
"Odkąd tylko United zgłosili się po mnie, chciałem przybyć na Old Trafford."
"Możliwość gry dla największego klubu na świecie nie jest to szansa, którą można przegapić."
"Nie mogę się już doczekać, by podjąć wyzwanie gry w Premiership oraz Lidze Mistrzów. To fantastyczna okazja do tego, abym mógł rozwinąć maksymalnie swoje umiejętności bramkarskie."

Jeszcze raz BRAWO :!:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 sie 2006, 19:58

Jakiś czas temu doszliśmy do wnisoku, że tworzenie tematów o poszczególnych zawodnikach jest bez sensu, ponieważ zawsze w jakiś sposób będzie dublować zawartość innych tematów, nie mówiąc już o tym, że nie ma sensu tworzyć kolejnych tematów gdzie wypowiadałby się tylko autor.

Tu jest całkiem dobry temat.
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=757

A Kuszczakowi gratulujemy, jednocześnie pozdrawiam tych, którzy lamentowali po wpuszczonym golu z Kolumbią.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”