LIVERPOOL vs MACCABI 2:1!
(Bellamy 31, Gonzalez 86- Boccoli 29)
09.08.2006, 21.05
Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 sie 2006, 18:34
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 09 sie 2006, 20:17
PiDi pisze:Widzę, że sporo na tym forum prawdziwych kibiców LFC, o czym sądzą daty postów: 05.08 (mój Confused ), 07.08 (też mój), udzielajcie się, jak na was, kibiców Liverpoolu przystało w tym temacie, OK?
PiDi pisze:Na pewno nie zagra Kewell (zapalenie stawów w nodze), problemy zdrowotne mają też Warnock i Agger, ale według ostatnich doniesień z nadwyrężoną łydką zmaga się Aurelio.
PiDi pisze:czy Fowlera
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 sie 2006, 20:27
E dobra, sorry, to była taka zachęta do pisania, nie myslałem, że wywoła to złe emocje, zgoda jest?Adi LFC pisze: Popatrz kilka stron wcześniej,tam były same moje posty ... Więc nie gadaj...
A szkoda, bo chętnie bym go widział w składzie na dzisiejszy mecz.Adi LFC pisze: Nie jest pewny występ Marka Gonzaleza....
Nigdy nie będziesz szedł sam, DjimiAdi LFC pisze: Djimi Traore przeszedł oficjalnie do Charltonu Athletic
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 10 sie 2006, 11:35
PiDi pisze:Adi LFC napisał:
Popatrz kilka stron wcześniej,tam były same moje posty ... Więc nie gadaj...
E dobra, sorry, to była taka zachęta do pisania, nie myslałem, że wywoła to złe emocje, zgoda jest?
PiDi pisze:Adi LFC napisał:
Nie jest pewny występ Marka Gonzaleza....
A szkoda, bo chętnie bym go widział w składzie na dzisiejszy mecz.
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 sie 2006, 20:27
Sparingi jednak nie kłamały do konca. Liverpool narazie nei jest w najwyższej formie i trudno oczekiwac zwyciestwa w niedielnym spotkaniu z Chelsea. Choć z drugiej strony Chelsea tylko ciut lepiej sie spisuje w sparingach. Jedyne dobre wrazenie pozostawili po sobie nowe nabytki Rafy Pennant, Gonzlez i Bellamy. Środek Sissoko- Xabi takze w miare. Moze cos innego działo sie w pierwszej połowie, ktorej nie ogladałem. Ale tak horror z Happy end'emMam nadzieję ,że The Red's powoli się rozkręcają i niedługo będą w znakomitej formie ,która da nam zwycięskie mecze...Ważne jest ,by się nie podłamywać i pracować dalej...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 12 sie 2006, 18:53
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 12 sie 2006, 19:14
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 12 sie 2006, 21:13
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sie 2006, 20:01
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 sie 2006, 20:16
Najchętniej by ich sprzedano. Le Talleciem interesuje sie Sochaux. Diao chyba niestety nikt.Messi E2 Ronaldinho pisze:Co sie dzieje z Salifem Diao i LE Talleciem
Niewielkie osłabienie patrząc na to, że zamiast nich gra Cuddicini (dlaczego nie dał Mourinho zagrać nowemu nabytkowi Hilario - który ma aspiracje na gre w pierwszym składzie?), SWP i nigdyś świetny Bridge (dzisij na szczęście dla LFC już nie).Messi E2 Ronaldinho pisze:Liverpool wygrał Tarcze Wspolnoty nie ma co mowic z osłabiona jednak Chelsea bez Cecha, Cola i Gallasa
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 21:31
dla tak takiej drużyny jak Chelsea to nie były wielkie osłabienia każdy wie że to nie są wiodące postacje. Brak Terrego, Robbena albo Lamparda to jest poważne osłabienie aczkolwiek w jakimś tam sensie zachwiało to równowagą w drużynie...Messi E2 Ronaldinho pisze:Liverpool wygrał Tarcze Wspolnoty nie ma co mowic z osłabiona jednak Chelsea bez Cecha, Cola i Gallasa
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 sie 2006, 21:45
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 21:50
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 13 sie 2006, 21:58
Napewno bardziej niż Chelsea. Gra jednak głównie toczyła się w środku pola. Najtwardszy byli Sissoko, a w Chelsea EssienTobik33 pisze:ale czy zasłużył na to zwycięstwo (Liverpool dop. -Kapi??
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 13 sie 2006, 22:05
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio