Ronaldo, Shevchenko, Henry... który lepszy?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 sie 2006, 11:16

Riber :arrow: "Ronaldo na WC - Henry podczas WC - Ronaldo na WC, On w czasie WC i znów WC"

:? co za dziecko - gratuluje jak Ty opinie na temat piłkarza i jego formy oceniasz co 4 lata :lol: żenada - nie mamy o czym rozmawiać bo mam gdzies takich fanów jak Ty co opinie o pikarzy wyrabiają co 4 lata :lol: za dużo Jacka Gmocha słuchałeś. Ale czekaj za 4 lata znów mamy WC może do tego czasu Ronaldo zacznie znów biegać ...

Aha czyli najlepszym napastnikiem świata jest Mirko Klose ?:> bo na WC pokazał :P

Z obecnej chwili Ronaldo to "wrak piłkarza" - typowa .... - nie wiem ma 29 lat i to nawet smutne troche że tak się stoczył :? Zapusciła ale to też pokazuje jaki z niego profesionalista - Teraz ma zapłate od losu za to wszystko co zrobił negatywnego - Był naprawde kiedyś :!: najlepszym napastnikiem ale to tak samo jak Fabian Barthez... kiedyś smutne ze nawet fani Real tłucza piane jak ich prezydent :lol: [nie wszyscy :!: ] pianotłuki !

I prosze Cie otwórz oczy a nie tylko WC :P Zresztą nie musisz nasza rozmowa jest zakończona bo nie gadam z dziecki które mają jego pkt odniesienia mundial co 4 lata - szkoda ze nie porównałeś dzieki komu Ronaldo strzelał w tym mundialu bramki :? na pewno nie dzięki jedzeniu...

P.S. Mam ogromna nadzieje ze Milan nawet nie bierze pod uwage osoby Ronaldo - nie wiem niech nawet grają jednym napastnikiem albo wcale jak miał by byc nim on. Jak byś przeczytał popszednie posty byc wiedział czemu...

PSS. Wczoraj czytałem jak to w Angli Chelsea ma fanów tylko ... w jednej dzielnicy :P Podobnie jest z Ronaldo :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”