Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 sie 2006, 10:44

Dzien dobry :P

Ladnie się dzieje - ale mam obawy że za szybko prasa załatwiła nam transfer :roll: Prezydent na "TAK" - 10 milionów - piłkarz lada dzień w Mediolanie ustawlić warunki kontraktu itd :roll: za pięknie to chyba wygląda :roll: Ale jestem na TAK jak prezydent Interu :wink: Moje informacje mówią że Internacional ma tylko 50% karty Sobisa ... drugie 50% ma jego agent a on milczy :P Oczywiscie to nie musi być problem ale wiadomo jak to z prasowymi transferami w 2 dni :wink:

Chlopaczek bramki nie strzelił ale jak tylko na to liczysz to Ci rozczaruje bo to nie zawodnik który strzela bo 25 w sezonie - bynajmniej na to się zanosi. Strzeli z 12 i zaliczy z 12 asyst :] I mi tez to starcz waże by Gila podołał zadaniu a Kaka nie schodził poniżej swojej średniej [jest Pippo jeszcze]

Nie wiem czy wiecie ale to wygląda tak jak byś my nadal interesowani się duetem Tevez Sobis :roll: A pomoże nam ... Romek. Bo transfer Sobisa był by ponad klanowy - był by ryzykiem za 10 milionów które może przynieś mega zyski [i nie ma na myśli funduczy]

Oddo ? nie wiem czemu sprzedajecie Simica :!: Kto bedzie naszym strażakiem ? Gallas zagra 10 spotkań w sezonie ? :> Może Chivu ? :> Mam nadzieje ze Galliani zapłaci gotówke za Massimo ewentualnie Brocchi ? Borriello ? Bo Simic jest nam potrzebny naprawde i nie ma na mysli tylko Coppa Italia [jak odejdzie Simic to Galliani sciągnie 35 letniego weterana z Sieny :roll: w ramach Coppa Italia :P]

Niech oddadzą Borriello do Udinese a wtedy Lazio wyrwie bez problemów Motte którego chce Delio Rossi - zna go dobrze bo pracowali razem i to było by rozwiązanie.

Dziś prasa aż chuczy od wypowiedz prezydenta po oferty :P

Corriere dello Sport

La Gazzetta

Czekam aż Galliani dowali Realowi za te informacje z dziś :P ładnie to ktosśułożył ale na szczeście łysy jak trzeba bedzie to i powie prawde co myśli o Ronaldo :P :twisted: wiec skąd zainteresowanie

Wróć do „Wracając Do Meritum”